Tunsori BOB 2013 - Modele si tendinte Bob Asimetric Trapez StratificatFilat Bucle Voluminoase

Tunsori BOB 2013 - Modele si tendinte Bob Asimetric Trapez Stratificat Filat Bucle Voluminoase

Tunsoarea Bob chiar daca este o tunsoare potrivita pt doamnele si domnisoarele cu parut drept poate fi realizat si de intretinut foarte usor si pt persoanele cu parul cret. Va sugeram cateva tunsori BOB pentru anul 2013.

Tunsori BOB Trapez: Este tunsoarea perfecta pt persoanele cu parul cret si cu mult volum, buclele sunt taiate foarte scurt, fiind asezate unele peste altele intr-un mod ludic.

Tunsori BOB Stratificat asimetric: Este o tunsoare pt persoanele care sunt mereu in cautare de ceva nou si interesant, este o tunsoare tradusa prin enegie, dinamism, vopsirea parului in suvite pune mult mai bine in evidenta linia pe care o urmeaza tunsoarea.

Tunsori BOB Pieptanat lateral: Aceasta tunsoare este un casual si necesita un mic efort daca parul dvs este drept dar nu foarte moale. Practic una din partile laterale ale parului este trecuta in partea opusa , parul fiind tuns la aproximativ aceeasi lungime.

Tunsori BOB Scurt de inspiratie retro - chic: Acesta tunsoare BOB este una foarte spectuaculoasa , imbinand lungimi diferite ala parului si emena feminatate , forta si dinamism. Daca parul este vopsit in suvite , cu siguranta aceasta tunsoare va iesi in evidenta si mai mult si mai spectuaculoasa.

Tunsori BOB Stratificat: Este tunsoarea care imbina doua stiluri cel clasic si cel modern, adica bretonul lasat si peptanat in lateral specific bobului clasic, se pastreaza in timp ce parul capata de la sine onduleuri usoare in partea de jos, iar varfurile sunt pieptanate spre exterior.

Tunsori BOB in bucle voluminoase: Este tunsoarea pt doamnele cu parul cel mai cret , parul este tuns putin mai jos de barbie, pt ca atunci cand se formeaza buclele isi scurteaza lungimea ajugand pina in dreptul acesteia.

Tunsori BOB Filat: Aceasta tunsoare clasica imbina lungmi diferite ale parului, de exemplu la spate este tuns scurt inaitand in lungime spre fata pt a o incadra armonios , inspira foarte multa feminitate dar si eleganta in acelasi timp.

Tunsori BOB cu colt lung: In genul celui filat , dar parul este tuns mult mai lung iar cararea este cu mult in lateral facuta.

Tunsori BOB cu breton: Este pt orice ocazie si este usor de aranjat, tunsoarea aceasta pune accent pe volum , este tuns la aceeasi lungime , bretonul acopera in intrageme fruntea, foarte putin dat in lateral.

Tunsori cu Bobul anilor'60: Este o tunsoare care necesita indemanare pt cel care o realizeaza dar si pt doamna sau domnisoara care o poarta, punand accentul pe volum in cea superioara a tunsorii si cu foarte mult realizata in cea lateral si care lasa sa se intrevada o parte din fata.

Aceste tunsori BOB se pot clasifica si dupa forma fetei: Rotunde, ovale, patrata si inimioara.

Tunsoarea BOB pt fata rotunda; Fata rotunda este echilibrata , lungimea si latimea fiind egale , pt aceasta fata iti recomand un bob lung. Daca doresti te poti inspira din tunsoarea bob lung a actritei Scarlett johansson, lungimea parului trebuie sa depaseasca linia maxilarului, daca doresti suvite scurte pometi tai ar putea parea mai plini decat ii aveti. Daca aveti parul drept sau putin ondulat natural bobul lung arata fabulos si iti da frau liber la tot felul de coafuri.

Tunsoarea BOB pt fata ovala: La aceasta fata te poti considera o norocoasa deoarece ti se potrivesc mai multe tipuri de tunsori bob lung , scurt, chiar foarte scurt, tipul tunsori pixie. Fruntea si maxilarul sunt aproximativ egale iti recomandam bobul in scari , ce iti confera un plus de volum, bobul vedetei Eva Longoria sau bobul cu breton dar cel asimetric.

Tunsori BOB pentru fata patrata: Fata patrata carecterizata de pometi nedefiniti si de o latime a frumtii aproximativ egala cu a pometilor. Un exemplu foarte concret este vedeta internationala Keira Knightley , tunsoarea Bob asimetrica parul este tuns mai lung decat cel din spate. Bobul scurt asimetric iti confera un plus de feminitate .

Tunsoarea BOB pentru fata in forma de inimioara: Fata in forma de inimioara este caracterizata printro frunte lata si o barbie ingusta iti recomandam sa eveti Bobul scurt si foarte scurt ci Tunsoarea BOB Asimetric lung si breton asimetric ca cel al actritei - vedetei "Dianna Agron" si care o poarta cu mandrie si o avantajeaza foarte mult.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu