Sms si urari de Sfanta Maria Mica 8 Septembrie 2013 - mesaje onomasticaSF. Maria


Sf.Maria Mica se serbeaza pe 8 septembrie 2013! Mesaje si sms-uri de Sfanta Maria Mica (Cand se serbeaza Sfanta Maria Mica)

8 septembrie, crestinii sarbatoresc Sfanta Marie Mica sau Nasterea Maicii Domnului.

Potrivit Bibliei, in aceasta zi s-a nascut Fecioara Maria, din parintii Ioachim si Ana, oameni cu credinta in Dumnezeu care, atunci cand au ajuns la batranete fara sa aiba copii, au inceput sa se roage la Duhul Sfant sa nu ii lase fara urmasi.

Arhanghelul Gavril a fost cel care a anuntat nasterea Fecioarei. Ioachim a aflat primul, dupa care a fost anuntata si Ana, careia i s-a spus ca trebuie sa puna fetei numele Maria care, in traducere simbolica, inseamna spuma marii.

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului un sincer La Multi Ani!

La multi ani Maria/Marian! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata.

Fie ca Sf. Fecioara Maria, sa te ocroteasca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea. La Multi Ani!

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate. Sa se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Maria!

Maine e ziua ta, ziua numelui tau, un nume frumos si simplu. Sa fi cuminte si sa asculti de prietenii tai pentru ca noi iti dorim numai bine, fericire si sa ai parte de toata fericirea din lume.

Ne gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi speciala iti uram un sincer La multi ani!

Nu te-am uitat si iti doresc sa ai o zi plina de impliniri. La Multi Ani!

O prietenie sincera, inseamna intotdeauna o legatura intre oamenii cu aceleasi principii, aceleasi idealuri, aceleasi bucurii, aceleasi lacrimi. O prietenie sincera este o binecuvantare pentru fiecare din noi, iar prietenia mea cu tine, este o prietenie sincera, ca un talisman aducator de noroc.

Mult noroc in viata, masa bogata si fie ca toti prietenii adevarati sa iti fie alaturi de ziua ta, Maria! Petrece, azi e ziua ta, bucura-te mai mult ca oricand!

Zambete sincere, soare, un Cer senin, prieteni adevarati, sanatate si mult noroc, de toate sa ai parte iti doresc! La multi ani!

Un cer albastru fara nori, In calea ta sa fie, Sa ai in viata numai flori, Noroc si bucurie! La Multi Ani!

Un ocean de sanatate, Un munte de noroc, Un camion cu bani, Si un sincer: La multi ani Maria!

Felicitari dragul meu cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani!

Intocmai ca Fecioara Maria al carei nume il porti, invata sa ierti, sa fi mai bun, mai intelept, sa ma ierti cand gresesc si sa ma inveti sa fiu, la randul meu, un om mai bun. La multi ani!

Sa ai o zi frumoasa si sa te bucuri de numele pe care il porti. Sa fii fericita, iubita si bucuroasa. La multi ani de Sfanta Maria!

De Sfanta Maria, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta bunatatea si dragostea ce izvorasc dintr-o inima mare si iubitoare. La multi ani!

Fie ca Sfanta Maria sa te ocrotesca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea!

Intocmai ca Fecioara Maria al carei nume il porti, invata sa ierti, sa fi mai bun, mai intelept, sa ma ierti cand gresesc si sa ma inveti sa fiu, la randul meu, un om mai bun. La multi ani!

O sarbatorim pe Fecioara Maria si te sarbatorim pe tine. Imi doresc sa fi mereu asa, bland, bun si dragut cu toti cei din jurul tau. Esti un prieten de nadejde si un adevarat om. Iarta, iubeste si traieste frumos cu cei din jurul tau.

Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. La multi ani de Sfanta Maria!

Fie ca Sfanta Maria sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu