SMS si Felicitari de Sfantul Andrei 30 noiembrie 2013 - mesaje urari deOnomastica


Sfântul Andrei este sarbatorit vineri, 30 noiembrie, în Biserica Ortodoxa. Peste 600.000 de români îsi sarbatoresc onomastica de SFANTUL ANDREI.

Credinciosii îl praznuiesc pe 30 noiembrie pe Sfântul Apostol Andrei, crestinatorul neamului românesc, el fiind numit "Cel dintâi chemat", întrucât a raspuns primul chemarii lui Hristos la apostolat, ziua fiind totodata Sarbatoare Bisericeasca Nationala.  Conform Bibliei, cei doi frati Petru si Andrei erau originari din Betsaida, localitate situata pe malul Lacului Genezaret, aveau o casa în Capernaum si erau pescari. Numele Andrei deriva din grecescul Andreas, care înseamna "viteaz", "barbatesc".

La multi ani Andreea!!! Iti doresc tot ce iti doresti si toate visele tale sa devina realitate!
Astazi iti urez “La multi ani” si “Multe impliniri”. Si-ti multumesc ca esti alaturi de mine!La multi ani, draga Andreea! Sa ai parte de impliniri, iar viata sa iti fie o incantare!La multi ani, Andreea !

Iti doresc sa mergi pe un drum numit viata, sa te impiedici de un ciob numit noroc, sa cazi intr-o prapastie numita fericire si sa culegi o floare numita iubire! La multi ani!

Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum un bulgare alb de zapada, la fel de fericita precum cantecul clopotelului de Craicun si la fel de frumoasa precum sarbatorile petrecute langa cei apropiati!

E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui ta si de aceea este o zi speciala! La Multi Ani !

Este doar inca o Sfanta, dar cea mai frumoasa dintre toate cele sfinte, caci este ziua ta! La multi ani, iubitule/iubito !

Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. Multa sanatate! La multi ani !

Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani !

Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de bucurii in viata si iti urez un sincer La Multi Ani !

Iti urez “La multi ani” pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Andrei sa isi coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericire si liniste interioara!

In aceasta zi minunata, eu iti doresc sa-ti traiesti viata astfel incat sa nu-ti para rau de niciun pas facut, de niciun zambet daruit. Esti un suflet minunat si ma bucur ca am avut sansa sa te cunosc! Din toata inima iti urez un sincer “La multi ani!”.

Astazi iti urez "La multi ani". Astazi iti spun "Multe impliniri". Si-ti multumesc ca esti alaturi de mine!

La multi ani, draga Andreea! Sa ai parte de impliniri, iar viata sa iti fie o incantare!

Pe o petala de lalea, La Multi Ani din partea mea, iar pe una de bujor, Te iubesc si te ador !

Azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iti doresti. La multi ani !

Cineva acolo sus te iubeste, dar cineva aici jos tine la tine si mai mult ! La multi ani si te iubesc !

Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros "LA MULTI ANI"multa sanatate multe realizari si tot ce va doriti linga cei dragi.

E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui ta si de aceea este o zi speciala! La Multi Ani!

Viata sa iti fie o continua sarbatoare. Sa ai parte de oameni buni, frumosi si sinceri. Meriti! Esti special(a) pentru mine! La multi ani!

Azi, de ziua numelui, iti urez si eu toate cele bune si multa fericire! Distreaza-te!

Cu ocazia sarbatoririi numelui tau de sfant, ma alatur si eu pentru a-ti ura din suflet sa ai o zi si o viata minunata, alaturi de cei dragi! Fie ca viata ta sa fie luminata si ocrotita de Sfantul Andrei in fiecare zi!

Pace, prosperitate, sanatate, o viata minunata iti doresc! Primeste cele mai calde ganduri si urari de bine si din partea mea! Iti zic cu tot sufletul “la multi ani” si sa nu uiti ca iti sunt alaturi oricand si voi fi pentru totdeauna!

Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani Andrei!

Felicitari dragul meu cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani in cantec de clopotei de bucurie!

Fie ca toate lucrurile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca! Iti doresc o zi de Sf. Andrei cat mai frumoasa!

La multi ani! si Sfantul Andrei sa te calauzeasca mereu!

Se spune ca iubitii sunt ca luna, iar fratii ca stelele. Eu am observat ca cerul poate arata bine fara luna, dar niciodata fara stele, adica fara tine. La multi ani, fratiorule/iubitule!

Sfantul caruia ii porti numele sa te ocroteasca in fiecare zi. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!

Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum un bulgare alb de zapada, la fel de fericita precum cantecul clopotelului de Craicun si la fel de frumoasa precum o Sarbatorile petrecute langa cei apropiati.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu