Semnificatia rujului - culoarea rosie naturala mov negru maro


Semnificatiile de culori a rujului - Ce semnificatie are rujul
Rujul acest mic instrument a fost descoperit in anul 5000 i Hr in regiunea sumeriana si a fost imprumutat treptat de alte tari. Se spune ca egiptenii erau cei mai priceputi la amestecarea rujului, nu era privit dintotdeauna ca o frumusete a doamnelor, in perioada medievala era asociat cu fortele raului, in anul 1924 cei de la Directia pt sanatate din New York au interzis folosirea acestuia deoarece femeile puteau sa-i otraveasca pe barbati cand ii s@rutau.
De ce ne rujam de fapt? Rujul este una dintre metodele de decorare a fetei, este folosit de femei de mii de ani. Acum rujul a devenit un obicei cozmetic, astfel incat acum putem gasi orice nuanta de ruj ne dorim. Culorile rujului tranzmit insa mesaje despre starea noastra de spirit si despre personalitate.

Nuantele diafane de roz tranzmit tinerete si romantism. Sunt potrivite momentele de seninatate si sunt recomandate atunci cand te afli in preajma parintilor, sotului, prietenului. Este o culoare ce exprima dulceata .Pentru astfel de momente va recomandam rujul Technic hidratant cu vitamina E in nuanta roz-casmir.

Culoarea rosie a rujului este in mod firesc o nuanta care atrage atentia tuturor persoanelor. Te face sa pari increzatoare, distractiva si energica. Culoarea rosie a rujului este o culoare puternica si stralucitoare ce iti da incredere si putere dar in acelasi timp poate inhiba uni domni.

Nuantele fructate de zmeura poate fi la fel de dulce ca rozul dar foarte atragator precum rosul. Ajuta buzele sa para mai pline adorabile si romantice  , va recomandam rujul hidratant Technic in nuanta fuchsia.

Culoarea naturala sau neutra chiar transparenta a buzelor va confera un aspect curat si proaspat. Dar totusi trebuie sa aveti grija pentru ca nuanta nepotrivita de ruj , apropiata de cea de buze va poate face putin stearsa. Doamnele care poarta aceasta culoare de ruj sunt privita ca fiind persoane sincere si naturale, iar buzele in astfel de nuante sunt preferatele domnilor.

Rujul in nuanta de portocaliu exprima pofta de viata energie, gandire pozitiva si entuziasm. Doamnele sau domnisoarele care poarta culoarea rujului in nuanta de orange sunt increzatoare in sine si nu se tem sa fie diferite de celelalte.

Nuanta rujului mov , violet: Mister dar in acelasi timp si rebeliune. Aceasta culoare este potrivita femeilor atunci cand se simt unice, sau cand doreste sa starneasca atentia celor din jur , aceasta nuanta este vibranta si niciodata plicisitoare.

Rujul negru este adeptul stilului rock, gotic si nu este indicat atunci cand doresti sa adori un barbat. Poate speria unele persoane si te face sa te simti inadorabila, este potrivi atunci cand vrei sa spui ca nu te simti bine si ca esti trista sau doresti sa stai departe de ceilalti.

Rujul castaniu maro: Caracteristic doamnelor care doresc sa iasa in evidenta , fara a fi o culoare stridenta acesta desvaluie gandul ascuns despre importanta acordata talentului sau abilitatilor persoanale. Aceste doamne cred in simtul umorului puternic , foarte increzatoare in sine. Aceasta culoare de ruj mai inseamna un indiciu al loialitatii si credinta fata de persoana iubita.

Culoarea rujului Burgund adica culoarea vinului - Aceasta culoare te duce cu gandul la bogatie , lux si fastul anilor vintage. Doamnele sau domnisoarele care prefera aceasta culoare de ruj sunt firi boeme si entuziaste inrezatoare in fortele lor stiu sa-si traiasca viata din plin.

Culoare rujului bronz pentru fetele sofisticate aceasta nuanta este alegerea perfecta. Atragatoare si daruite cu un gust impecabil in materie de frumos , fetele ce porta aceasta culoare de ruj stiu sa aprecieze lucrurile fine si totodata sunt apreciate la randul lor pentru naturaletea si unicitatea lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu