RIMEL 2013-2014. Cele mai bune rimeluri pentru genele tale


Pentru punerea in evidenta a ochilor si desemnearea lor ca punct de atractie , principal al fetei indeea de baza este sa folositi culori complementare. Rimelul adauga volum si lungime genelor si iti fac ochii sa para mai deschisi la culoare si mai frumosi.

Cum sa aplicam rimelul corect?
Incepe prin aplicarea rimelului pe genele superioare. Periaza-le descendent pentru inceput iar apoi periaza-le ascendent dedesupt. Foloseste o miscare zig-zag pentru a preveni uscarea rimelului pe gene. Apoi foloseste verful periutei rimelului pentru a peria genele inferioare folosind o tehnica de pe o parte pe alta. Ai grija sa-ti menti mana stabila in timp ce aplici rimelul si nu clipi atunci cand acesta este umed inca. Piaptane genele cu un piptane special pt a indeparta orice exces pe care periuta a lasat-o in urma.

Demesure Audacious Llashes Mascara Rimel Givenchy: Este un produs bazat pe acid hialuronic aduce volumul mare pe care il ofera rimelul atunci cand il aplici pe gene, adauga volum fara sa incarce baza lor si astfel nu le face sa atarne in jos. Periuta de ademenea este importanta acesta este impartita in doua: separa si da volum tuturor genelor. Noua tehnologie de perie 3D telescopica din lume aplicarea rimelului.

Lancome Hypnose Mascara: Experti sunt foarte incantati de acest produs cosmetic. Rimelul Lancome Hypnose Mascara vine la pachet cu o periuta Powerfull o formula unica Softsculpt bogata in vitamina b5 si cu promisiunea ca iti mareste de sase ori volumul genelor.

Dior Diorshow Mascara: Acest rimel superb Dior Diorshow Mascara este cel mai de succes rimel creat de casa DIOR. Experti numai inceteaza sa il laude, vedetele il declara nr 1 , revistele il recomanda iar make-up artisti il declara ca este rimelul perfect.

Miss Sporty Pump Up Lash Mascara: Este tot ce ai nevoie pt ca genele tale sa arate fabulos , pensula voluminoasa , aceasta perie King size te va ajuta sa iti creezi dintr-o miscare gene lungi de tot. Straturile matasoase , negre iti vor alungi genele , lipindu-le intre ele in acelasi timp. Pump Up Lash Mascara este un exprt al separarii , defineste geana cu geana pina la perfectiune , fara supraincarcare , doar negru intens si gene foarte sanatoase.

Givenchy Phenomen'Eyes Mascara: Este o pensula incredibila unica care arata ca o minge cu tepi dar care permite ca rimelul sa fie aplicat pe toate genele alungindu-le si reparandu-le.

Duwop Lash Venom: De la Duo Wop brandul care a creat fenomenul Lip Venom , vine cu o formula unica. Formula fabuloasa a acestui produs include Procapil pentru intarire dar si le hidrateaza , facandu-le sa creasca mai moi in timp.

Julie Hewett Rose - Scented Mascara: Mirosul subtil de trandafiri creaza dependenta , iar proprietatile calmante ale extractului minunat ,mai ales pentru doamnele sau domnisoarele care au ochii sensibili , este rimelul care dureaza cat este ziua de lunga.

Mirabella Lash Essential Mascara: Pentru niste gene care se aseamana cu un evantai incearca acest produs , foloseste alaturi de balsamul de gene Mirabella's Lash Therapy si alaturi de Lashul total de alungire.

Too Faced Lash Injection: Pentru a avea un look de gene false sau de extensi de gene incearca acest produs care are o formula 3D care creiaza o extensie ca niste mini tuburi in jurul fiecaruia , mai este rezistent la apa.

Mud Cream Mascara: Vine intrun tub unic care se poate strange iar fornula sa unica iti acopera fiecare alungire vizibila , fara insa sa iti lipesca genele.

Maybelline the Colossal Volum'Express Mascara: Pentru un looc stralucitor pentru seara acest produs la un pret rezonabil este ideal , el promite ca iti creaiaza un volum de 9 ori mai mare decat volumul obisnuit al genelor, nuanta de negru este perfecta pentru un machiaj de seara dramatic.

Meca Wink Mascara; Ar fi pacat sa nu incerci acest rimel care are o pensula mare si curbata.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu