Mesaje sms felicitari de Paste 2013 pentru Catolici


Astazi Catolicii din intreaga lume sarbatoresc Pastele.

Credinciosii romano-catolici sarbatoresc duminica, 31 martie, Învierea Domnului. Anul acesta, Pastele catolic are loc cu cinci saptamâni înainte de cel ortodox, care va fi celebrat pe 5 mai.

Data praznuirii Pastelui este, spre deosebirea de cea a Nasterii Domnului, variabila, în functie de prima luna plina de dupa echinoctiul de primavara. Catolicii stabilesc prima luna plina de dupa echinoctiu folosind o serie de calcule si tabele ecleziastice, pe când ortodocsii iau ca reper luna plina astronomica.

Un iepuras tare dragalas…a iesit in cale…cu viteza mare…si-ti ureaza neincetat.. .sa ai Paste Minunat…si Hristos a Inviat !

Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit, Paste fericit. Fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca multa nadejde si pace in viata.

Bucuria vine din lucruri marunte, linistea vine din suflet, lumina vine din inima fiecaruia! Va urez un PASTE FERICIT !

Hristos a inviat!!! Un inger alb pe o lalea va trece azi prin casa ta si iti va spune bland, soptit: “PASTE FERICIT”!!!

Sfanta sarbatoare de Paste este un moment in care dragostea, pacea si seninatatea se unesc in numele Domnului. Hristos a inviat!

Iepurasul mustacios, e de Paste norocos. Nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste Fericit!

Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare! Sarbatori fericite, Hristos a inviat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu