Mesaje si sms de Sarbatoarea Floriilor 2013 - urari onomastica de Florii

Mesaje si sms de Sarbatoarea Floriilor 2013 - urari onomastica de Florii


Floare pura, floare sfanta, azi e ziua ta… soarele a aflat si el, luna… da si ea! Fericire le-a adus, mie… implinire, ca iubesc o stea divina cu nume de floare! La multi ani!

Sa fii iubita, mereu infloritoare si zambitoare.

Sper ca aceasta zi speciala sa iti aduca tone de fericire in calea ta. La multi ani, de Florii!

Sunt atat de multe lucrurile pentru care trebuie sa-ti multumesc. Multumesc pentru fiecare gand bun, multumesc ca m-ai invatat sa cred in lucruri marunte care aduc bucurii mari, pentru sufletul tau bogat, pentru ca a dat culoare vietii mele. La Multi Ani!

Timpul zboara in graba. Uitam sa ne oprim si sa le spunem persoanelor pe care le iubim cat de mult inseamna pentru noi. Astazi vreau sa iti multumesc pentru toate momentele in care ai fost alaturi de mine si pentru ca esti persoana extraordinara. La multi ani!

Tu esti singura mea floare de pe pamant! Pupici primavaratici si La Multi Ani de Florii!

Lumina, frumusete, puritate. Toate te reprezinta. Nimeni nu te poate egala. Esti special pentru mine. La multi ani!

Multa sanatate, fericire si mii de bucurii iti doresc de ziua ta, Florina! Esti minunata, asa vreau sa ramai!

Iti doresc o zi frumoasa alaturi de cei dragi! Zambeste mai mult, e ziua ta! La multi ani!

Fie ca inima si sufletul tau sa se deschida precum florile de primavara si sa primeasca in ele toata bucuria si fericirea. La Multi Ani!

Flori frumoase sa rasara-n calea ta, zile lungi si fericire iti doresc din partea mea. La multi ani de Florii!
Florii alese si zile senine, Saptamana Patimilor sa te tina in leagan de flori si in lumina cea curata a lui Dumnezeu.

Gandurile mele se indreapta de Florii spre tine si sunt ganduri pure si minunate asemeni primelor flori ale primaverii. Sper ca ziua de Florii sa fie la fel de fericita asa cum iti doresc sa-ti fie intreaga viata. La multi ani!

Sa ai parte de tot ce e mai frumos, mai bun si mai pur pe lume! Zambeste din tot sufletul, simte-te bine si lasa grijile deoparte macar de ziua ta! La multi ani!

Fie ca bucuria, surasul, veselia sa te invadeze si sa nu te paraseasca niciodata! Porti nume de floare, esti o floare pentru cei din jur! Te iubesc! La multi ani!

Pentru ca esti minunata, toate florile din lume ureaza “la multi ani! unei alte flori”

Ma alatur si eu celor care te iubesc si iti spun din inima “La multi ani” si distractie placuta de Florii.

Pastreaza-ti sufletul neatins, scumpa floare! Parfumul tau il invalui peste tot iar sufletul tau minunat ne insenineaza viata! Pentru asta iti multumim! La multi ani!

Mesaje de ziua numelui de Florii 2013, sms de florii, mesaje florii, felicitari traznite florii, felicitarii haioase florii, felicitare florii, mesaje felicitari florii alese, mesaj de flori, mesaje de paste, sms uri de paste, urari de florii, urari onomastica florii, felicitari traznite florii, felicitarii haioase florii, mesaje onomastica florii, mesaje de flori, urari de paste, mesaje haioase de florii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu