Mesaje si sms de 1 aprilie 2013 Ziua Pacalelilor - felicitari haioasesi amuzante online

Mesaje si sms de 1 aprilie 2013 Ziua Pacalelilor - felicitari haioase si amuzante online

Vrei sa dai un sms prietenilor tai? ...atunci pacalestei de 1 aprilie cu miste mesaje hazli si foarte amuzante k.

Stii care este cea mai buna zi sa agati o fata? 1 aprilie .. Si stii de ce? Daca accepta, atunci ai noroc, daca nu, ii zici ca e pacaleala de 1 aprilie

Exista cineva pe lumea asta caruia ii este foarte dor de tine, are nevoie de tine, se gandeste la tine, vrea sa fie cu tine si isi doreste sa-i fii mereu alaturi. Ai ghicit inca cine este ? Este catelusa vecinei de la etajul 4!

Stiu ca de mult timp ti-ai dorit mai multa siguranta. Cu ocazia zilei de 1 Aprilie, iti daruiesc cel mai sigur caine de paza!

Cuiva ii e dor de tine… are nevoie de tine… se gandeste la tine… vrea sa fie cu tine… vrea sa fiti mereu alaturi. Stii cine? Maimuta de la ZOO!

Esti frumos, inteligent, sexy, excelent la pat, o adevarata vedeta in societate, stii sa te joci cu femeile pe degete, stii sa spui bancuri si sa fi interesant, esti tot ce isi poate dori o femeie. Dar nu uita ca azi e 1 aprilie. Te-am pacalit!

Anul trecut de 1 Aprilie mi-ai promis ca o sa ma iei de sotie… m-ai pacalit.. de atunci eu m-am culcat cu toti vecinii… Suntem chit!

Regret enorm iubitule, dar de maine nu ne mai putem vedea. Voi pleca definitiv din tara. Am primit viza pe viata in Canada. As vrea daca poti sa ne intalnim pentru a ne lua adio si a sarbatori de 1 Aprilie.

Daca lucrurile nu merg bine
Daca tristetea iti umple sufletul
Retine 3 lucruri:

Eu sunt mereu alaturi de tine, Tu ai bani, Gasim noi un bar deschis. Hai!

Sunt singura pe intuneric si mi-e frica de mor. Te rog frumos, suna-ma sa-ti aud vocea si sa stiu ca de fapt BABAU nu e aici in camera.

De-a lungul vietii, cand te trezesti dimineata si nu vezi pe nimeni langa tine, vino la mine, voi fi alaturi pentru a te tine de mana si... a te duce urgent la oftalmolog!

Iti dau acest mesaj ca sa stii si tu ca vacanta se va prelungi pana pe 3 mai. Da mai departe acest mesaj ca sa-si faca toti planuri de vacanta si sa nu uiti sa le spui ca este o pacaleala de 1 aprilie

Iubitule, am o veste minunata pentru tine: sunt insarcinata!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu