Costume de Baie Dama 2013 - Bolores Iolanda Violet Muse Green HeartJolidon Bej cu turcoaz els


Ce costum de baie de vara 2013 mi se potriveste cel mai bine?

Costum de baie Bolores: Cofectionat dintr-o piesa din microfibra , cu dungi orizontale in nuante de alb si negru cu taieturi originale are cupe preformate cu intarituri si burete se leaga dupa gat si la spate slipul este clasic.

Costumul de baie Iolanda; Costum de baie din doua piese confectionat din microfibra in nuante de roz sutienul este tip bandeau cu dublura se prinde la spate si are bretea detasabila dupa gat slipul clasic.

Costum de baie Violet Muse: Costum de baie din 2 piese de culoare violet , sutienul este in forma de triunghi reglabil cu burete si se prinde la spate si dupa gat cu snur subtire, slipul este clasic si se leaga in parti.

Costum de baie Green Heart: Este din doua piese de culoare kaki cu margini albe, sutienul este in forma de triunghi are cupa preformata are burete si se prinde la spate si dupa gat cu snur subtire, slipul clasic si se leaga in parti.

Costumul de baie Imprimeu Multicolor Els: Slip maro inchis , sutien galben cu aplicatii de modele albastre si maro , sutienul este prevazut cu cupe intarite si pernite detasabile push-up pt un bust atragator slipul este normal dar pe lateral are aplicate doua sireturi sub forma unei funde.

Costum de baie Jolidon Bej cu turcoaz els: Este format din doua piese , sutienul are cupele prevazute cu intarituri , pernite detasabile pentru push-up si se leaga la spate , in fata are aplicat un model in forma de valuri si doua decoratiuni , slipul are pe lateral doar cate un siret subtire , va mai recomandam Costumul de baie Jolidon sutien cu aplicatii: este de culoare grena , costum din 2 piese , slipul este Brazilian iar sutienul are cupe prevazute cu balene , cupele sunt intarite si au pernite detasabile push-ul pe bretelele sutienului sunt aplicate doua decoratiuni cu cristale Swarovski, bretelele sunt mai groase si se leaga dupa gat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu