Costume De Baie 2013 pentru Doamne sau Domnisoare de Plaje


Care este moda costumelor de baie - plaje de Dama in vara aceasta 2013?

Fie care dintre noi stie ca nu exista vara , concediu plaja fara costume de baie. Ele subliniaza formele noastre femenine sau masculine , bronzul frumos mai marcheaza punctele slabe ale siluietei. In oferta de la Bonprinx feti gasi gama larga a tuturor modelelor si fasoanelor de costume , legate la gat fixata la partea din spate , dintr-o singura piesa, tankini si altele. In functie de silueta , cu push , in carouri buline, in toate culoriile curcubeului va prezentam unele modele.

Costume de baie Nylon Lycra: Ofera o fixare perfecta si frumoasa pe linia corpului , construit pt performanta atit in apa cat si in afara ei. Cu o durata de viata ridicata, sunt fabricate sa reziste la clor si la razele soarelui. Costumul prezinta curele subtiri pt reducerea frecarii si cupe integrate pt un sprijin maxim. Acest costum de baie pentru doamne si domnisoare este o solutie alternativa menita sa-ti condimenteze rutina antrenamentelor zi cu zi.(pop rocks microback).

Costum Sonic Wave Diamondback: Este un costum simplu dar se aseaza si se fixeaza foarte bine pe corp. Facut din poliester 100% acest costum are o durata foarte indelungata , decat cele traditionale. Durafast TM ofera rezistenta culorilor , dar si o rezistenta la expunerea soarelui si a clorului. Tehnologia noastra 4-way Stretch ajuta acest costum de baie sa-si mentina forma si sa se potriveasca oricarui corp are bretele subtiri pt reducerea urmelor de bronz, ofera confortul de inalta clasa.

Costum tricolor Maxback: Costumele de baie cu fibra Xtra Life Lycra ofera o fixare perfecta si frumoasa pe linia corpului. Sunt facute sa aibe o durata de viata foarte lunga fata de Spandex-ul costumelor obisnuite. De la moda High Fashion pina la inalta performanta fibra Life Lycra ofera o fixare perfecta dar si o libertate de miscare de care dvs aveti nevoie , pt care marca Lycra este faimosa in intreaga lume , Lycra este o marca Invista.

Costume de baie din Neopren; Acest slip de baie este fabricat din neopren eudermic si mentine temperatura corpului. Acesta este captusit cu lycra pe ambele fete si ofera confort si potrivire optima latimea in talie poate fi ajustata datorita centurii elestice.

Costum de baie Dani; Costum de vara de baie dintr-o piesa de culoare alba , confectionat din microfibra cu model cu patratele cu taieturi originale. Are cupe triunghi cu burete , se leaga dupa gat si la spate. Slipul este clasic si se leaga in parti cu snururi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu