Superstitii de dragoste de Valentines day 2013 la Romanii


Superstitii despre iubire si casatorie in ziua Sfantului Valentin

Sunteti superstitioasa inseamna daca a-ti ajuns pe aceasta pagina minunata.

Superstitii de Valentines day 2013 idem Superstitii de dragoste de Dragobete 2013 la Romani

Care dintre aceste suprstitii le folositi mai des?

Daca vezi o veverita in acea zi, mare atentie la barbatul cu care te vei marita. Se crede ca va fi un barbat zgarcit si exagerat de econom.

In cazul in care vrei sa afli cine va fi viitorul tau sot, scrie numele pretendentilor tai pe bucati mici de hartie pe care le inrolezi in interiorul unor bile de pamant sau lut. Da-le drumul in apa si prima bila care va iesi la suprafata este cea care contine numele viitorului tau sot.

O serie de superstitii moderne tind sa le inlocuiasca pe cele mai vechi:
-daca tai marul in jumatate, numarul semintelor pe care le gasesti in interiorul marului iti indica numarul copiilor pe care ii vei avea.
-daca vei fi trezita din somn de sarutul unei persoane dragi in dimineata Sfantului Valentin, inseamna ca vei avea noroc in dragoste de-a lungul acelui an.
-in dimineata Sfantului Valentin primul nume al persoanei pe care il auzi la radio sau la tv sau il citesti in ziar va fi numele persoanei cu care te vei casatori.
-daca vezi un stol de porumbei albi in aceeasi zi inseamna ca vei avea o casnicie indelungata, frumoasa si linistita. Daca se intampla insa sa vezi un liliac, sotul tau va fi cel mai probabil jucator de baseball.
-daca se intampla sa gasesti o manusa in ziua Sfantului Valentin, se spune ca ursitul tau ar trebui sa gaseasca si el cealalta manusa chiar in aceeasi zi.
-Mai exista si o alta metoda de a afla numele viitorului sot: gandeste-te la 5-6 persoane pe care ii consideri parteneri potriviti pentru casatorie si enumara-le numele in gand. In acest timp, rasuceste codita marului. Numele celui pe care l-ai avut in gand atunci cand s-a rupt codita marului este numele persoanei care iti este sortita.

În Marea Britanie, în ajunul Zilei Îndragostitilor, femeile obisnuiau sa prinda patru frunze de dafin de colturile pernei si sa manânce oua cu sare, fara galbenus. Ele credeau ca vor visa apoi viitorii lor soti. De asemenea, femeile îsi scriu numele pretendentilor pe o bucata de hârtie si le pun în bile de lut pe care le arunca în apa. Ele credeau ca acel biletel care ajungea primul la suprafata continea numele viitorului lor sot. În timp ce majoritatea traditiilor de Valentines Day în Marea Britanie au devenit acum folclor, câteva continua sa fie practicate.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu