Modele Rochii lungi si scurte de Dragobete 2013 pentru cina romantica

Te asteapta o seara speciala cu lumanari parfumate sau o cina romantica la un restaurant select, prin urmare trebuie sa ai o tinuta care sa impresioneze. In acesta zi cu siguranta rochiile sunt vedete si ai nevoie de una deosebita care sa se potrivesca celei mai romantice zi din an.

Rochii de Ziua indragostitilor rosii – rosu este culoarea pasiunii si a dragostei, iar de Ziua Indragostitilor, o rochie rosie se potriveste de minune. Poti alege rochii rosii cu insertii de dantela, paiete sau strasuri cu straluciri fine, se incadreaza perfect in atmosfera romantica.

Rochii de Dragobete 2013 din dantela – dantela iti ofera un look senzual si feminin si este foarte potrivita pentru o rochie de seara de Dagobete 2013

Rochii de Dragobete cu paiete pentru seara romantica cu persoana iubita – paietele si-au castigat incet incet notorietatea, iar in prezent toti marii designeri au in colectiile lor rochii cu paiete stralucitoare in diferite forme. Imbraca o rochie cu paiete si vei straluci de fericire.

Rochii de seara scurte pentru cina romantica Dragobete 2013:

Sunt la moda, spre deosebire de cele lungi, care nu prea se regasesc in colectiile recente ale marilor designeri.

Sunt iesit din comun, in contextul obisnuit al evenimentelor formale.

Sunt mai comode.

Au un efect extraordinar atunci cand se opteaza pentru culori profunde: mov, turcoaz inchis sau verde inchis.

Sunt, in general, mai ieftine.

Rochii de seara lungi pentru Ziua indragostitilor la Romani - Dragobetele:

Sunt intotdeauna o alegere "la sigur".

Acopera mai bine eventualele mici defecte fizice ale purtatoarei.

Spre deosebire de tinutele scurte sau medii, exista modele de rochii de seara lungi potrivite fiecarei constitutii fizice.

Cand ai o rochie lunga superba, poti sa te preocupi mai putin de alte detalii: coafura sau accesoriile, care, in cazul unui model mai complex, pot fi omise cu totul.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu