Modele de unghii de Valentine's Day 2013 - Manichiura chic extensiipoze si modele de Valentines day


Cum sa iti decorezi unghiile de Valentine's day - Cum ne pregatin unghiile, extensii de Valentine's day 2013!

Dumneavoastra stiti? dati-ne sfatul vostru...daca vreti

Pregatirea pentru Valentine's Day implica mai multa atentie in alegerea cadoului perfect.Pe langa cadou, si tu trebuie sa fii in cea mai buna forma, si sa arati bine. Atunci cand te pregatesti pentru aceasta zi trebuie sa nu omiti de unghiile tale care trebuie sa fie si ele frumoase si in concordanta cu aceasta sarbatoare.

Totusi, alte simboluri simple precum trandafiri, sageti sau Cupidon pot fi de asemenea folosite pentru acelea dintre voi care isi doresc sa aiba un model frumos.

Extensiile de unghii sau unghiile cu gel sunt calea cea mai simpla pentru a obtine modelele preferate care au un grad de dificultate sporit, însa abtibildurile, stampilele sau sabloanele sunt uneltele perfecte pentru a realiza manichiura romantica singura, în propria casa.

In ceea ce priveste paleta de culori care este in general folosita pentru aceasta ocazie optiunile sunt relativ clare. Rozul soft si nuantele de rosu seducator sunt cele mai populare culori pentru ocazia respectiva. Totusi , accentele de alb si auriu pot fi de asemenea folosite pentru a crea un look mai elegant si mai festiv. Sclipiciul poate sa fie de asemenea folosit daca un efect mai spectacular este dorit.

Pastreaza totusi un aspect frumos, simplu si discret. Pentru ca modelele tind sa fie relativ greu de reprodus acasa, este mai bine sa apelezi la un profesionist, la salonul de cosmetica, pentru a te asigura ca nu dai gres.

„Îmi place stilul punk-rock, însa de obicei optez pe culori neutre.”

Kate a dezvaluit si câteva sfaturi în legatura cu manichiura moderna: nu asorta unghiile cu rujul, manânca multe vitamine, iar la capitolul lungime, desi ei îi cresc repede, aceasta prefera sa fie scurte si fresh.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu