Modele de coafura pentru Valentines day 2013 - coafuri si tunsori deValentine's Day 2013


Cum iti faci coafura de Valentines day 2013 - sfaturi si idei utile de Valentines day 2013

Daca planuiesti o cina romantica împreuna cu iubitul tau de Ziua Îndragostitilor sau daca vrei sa atragi atentia cuiva în acea zi speciala, trebuie sa te gândesti serios sa îti aranjezi parul într-un anume fel!

Parul drept, matasos si stralucitor poate fi, de asemenea, foarte atragator! Daca ai parul cret sau ondulat si vrei sa ti-l îndrepti, cel mai bine e sa folosesti placa de par, apoi un fixativ.

Valentine’s Day este ocazia perfecta pentru a-ti pune in valoare aceasta latura. Dupa ce ti-ai ales lenjeria intima cu care sa il seduci, mai ramane doar sa te hotarasti in privinta coafurii care iti va completa look-ul de zeita a pasiunii. Renunta la coafurile complicate, care te tin cu orele in fata oglinzii si efectul nu doar ca nu il va impresiona, dar, cel mai probabil, il va pune pe fuga.

Un look care iti pune in evidenta frumusetea naturala este alegerea cea mai potrivita si nu facem referire doar la machiaj. O coafura care iti permite sa profiti de lungimea sau culoarea parului si care corespunde personalitatii tale iti va da incredere in tine, o atitudine care nu poate lasa niciun barbat indiferent. In plus, tu te vei simti bine in pielea ta, te vei putea concentra asupra partenerului si te vei bucura din plin de intalnirea voastra, fara sa iti faci incontinuu griji cu privire la coafura.

Voi pentru ce fel de coafura optati de Valentines day - Dragobete?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu