Dictionar de vise: "iubaret - iubita - iubire" Talmacirea siinterpretare a viselor


Dictionar de vise - Ce inseamna daca am visat un iubaret?
Daca esti iubaret in vis, trebuie sa fii cu bagare de seama la dorintele si placerile personale, deoarece din cauza lor se poate sa fii implicat intru-n scandal. O femeie necasatorita care se viseaza astfel urmeaza sa faca promisiuni de care nu se tine, daca nu isi alege parteneri seriosi si cu principii morale sanatoase. Pentru o femeie casatorita, un astfel de vis prevesteste nemultumire in cautarea unor placeri extra conjugale.Cand alte persoane iti apar iubarete in vis, e semn ca cineva va incerca sa te convinga sa iti neglijezi obligatiile morale. Cand vezi in vis animale iubarete, te vei deda unor placeri injositoare,alaturi de persoane de moravuri usoare.

Insemnatatea si Talmaciea viselor - Ce inseamna, reprezinta daca am visat o iubita?
Cind visezi ca iubita este binevoitoare si are o infatisare placuta inseamna ca vei curta o femeie ce-ti va incinta orgoliul si va avea o zestre frumoasa.Daca in vis iti apare altfel, vei fii nemultumit de alegerea ta inainte ca mariajul tau sa poata fi implinit.Daca viseza ca este bolnava sau ca are parte de necazuri,inseamna ca vei avea laolalta tristete si bucurie.Daca visezi ca iubita este moarta, vei avea o perioada in care norocul te va ocoli.

Instrumente chirurgicale
Cind visezi instrumente chirurgicale vei fi nemultumit de comportamentul unui prieten fata de tine.

Interpretarea si Talmacirea Viselor online: Dictionar de vise - Iubire
Daca visezi ca te-ai atasat de un obiect,inseamna ca esti multumit de situatia ta prezenta.Cand visezi ca te bucuri de dragoste a altora,vei avea satisfactii in viata amoroasa si te vei simti eliberat de grijile cotidiene.Daca,in vis,partenerul nu raspunde iubirii tale,te vei confrunta cu o dilema;sa iti schimbi radical modul de viata sau sa te casatoresti si sa acorzi mai multa atentie situatiei materiale/Cand unul dintre soti viseaza ca este iubit de partenerul de viata,va avea parte de fericire confugala,care va spori o data cu venirea pe lume a copiilor.A visa ca te bucuri de dragostea parintilor este semnul unui caracter integru si al uneisituatii prospere.Prezenta unor animale in vis semnifica multumire in privinta situatiei prezente,in pofida aparentelor.Pentru o perioada,fericirea iti surade cu generozitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu