MESAJE - URARI - SMS SFANTA MARIA - Mesaje si felicitari de Marii siMarioare - 15 august 2012

MESAJE - URARI - SMS SFANTA MARIA - Mesaje si felicitari de Marii siMarioare - 15 august 2012Sfanta Maria sau Adormirea Maicii Domnului. Despre Adormirea Maicii Domnului nu gasim date in Sfintele Evanghelii, ci numai in traditia Bisericii. Sfanta Maria sau Adormirea Maicii Domnului este tratata in scrierile a patru parinti orientali: Patriarhul Modest al Ierusalimului, Andrei Criteanul, Gherman al Constantinopolului si Sfantul Ioan Damaschin.

Scumpo, iti doresc sa iti sarbatoresti ziua numelui inconjurata de sanatate, fericire si de privirile pline de iubire ale celor dragi tie!

Ma bucur ca existi in viata mea si ma bucur ca Fecioara Maria, al carui numei il porti, mi te-a daruit pentru a ma bucura de prietenia ta sincera si neconditioanata.

Ca o lumina calda ai aparut in calea mea, ai intrat in viata mea si mi-ai aratat cum sa fiu un om mai bun, mai bland si mai intelegator, intocmai ca Fecioara Maria, al carei nume il porti. Multumesc ca ma calauzesti si ca ai grija de mine.

Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!

Fie ca toate intamplarile frumoase si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Maria cat mai frumoasa!

5 comentarii:

 1. Mesaje de SF Maria. SMS si felicitari de Sfanta Maria 15 August 2012

  Cu aceasta ocazie le urez tuturor care poarta numele de Marian sau Maria, derivatelor acestora un sincer "La multi ani!"

  RăspundețiȘtergere
 2. Aceasta este o ocazie unica in viata acestor Marii sau Marioare cum spuneti voi, dar sa nu uitam ca si pe 8 septembrie este Sfanta Maria cea mica - numai bine , bucurii si multe succesuri

  RăspundețiȘtergere
 3. mesaje onomastica sfanta maria. sms, felicitari si urari aniversare de sfanta maria 2012
  Sa fie intr-un ceas bun, aceasta aniversare sau onomastica, mult noroc si voie buna, marian si marioara...

  RăspundețiȘtergere
 4. Un sincer La multi ani pt toti care isi serbeaza ziua astazi de Sfanta Maria.

  RăspundețiȘtergere
 5. Marie si Marioara,
  Iesi la poarta mai pe seara.
  Sa te strang in brate-un pic,
  Si-un pupic, mic, pe buric. ;)

  RăspundețiȘtergere