Mesaje si sms de Sfintii Alexandru, Ioan si Pavel cel Nou, 30 August

Urari aniversare de Sf. Alexandru, Ioan si Pavel cel Nou, SMS si felicitari onomastice de "La Multi Ani!"

Astazi e o zi in care sufletul drag va invinge orice urma de tristete, azi e o zi in care tot ce ti se pare greu azi va deveni usor, azi e o zi cand trandafirul vietii tale va deveni mai infloritor. La multi ani!

Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire! La multi ani!

Sarbatoreste, sau pur si simplu fa-ti timp numai pentru tine. Este ziua ta, asa ca bucura-te din plin de ea! La multi ani!

Azi e ziua ta si singura posibilitate este de a te felicita prin sms. Sper ca un an in plus sa te ajute sa fii mai fericit. La multi ani!

De ziua ta, noi, prietenii tai suntem alaturi de tine si asteptam sa dai de baut. La Muuulti Aaaani! O zi fericita!

Fie ca ziua de azi "Ioan si Pavel" sa fie cea mai fericita zi din viata ta. Si fie ca ziua de maine sa fie si mai fericita decat cea de azi!

La multi ani, la multa fericire, la multa iubire, la mult noroc si la multe dorinte implinite de Sf.Alexandru, Ioan si Pavel cel Nou

Ne face deosebita placere sa-ti transmitem, cu prilejul zilei de nastere, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie. La Multi Ani!

Fie ca ceasta zi sa insemne inceputul a tot ceea ce-ti dorestii in viata! Astazi ma gandesc la tine si iti urez o zi de nastere plina de fericire, liniste si momente de neuitat. La Multi Ani!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu