INTRARE PROGRAM CONCERT LADY GAGA PIATA CONSTITUTIEI 16 AUGUST 2012BUCURESTI

Cand va fi permis accesul la concertul "Lady Gaga - The Born This Way Ball" din Bucuresti, la ce ora se poate intra pe stadion "Piata Constitutiei"

Program si reguli de acces
Spectatorilor le va fi permis accesul în zona de concert de la ora 17:00, iar Lady Starlight va urca pe scena în jurul orei 18:30, urmând ca The Darkness sa îsi înceapa recitalul la 19:30. Mult asteptata Lady Gaga va pasi pe scena din Piata Constitutiei cu putin înainte de lasarea întunericului.

Accesul în spatiul destinat evenimentului se va face prin doua intrari: prin Bulevardul Libertatii (intrarea dinspre Parcul Izvor) si prin Bulevardul Regina Maria (Calea 13 Septembrie). Cei care si-au achizitionat bilete pentru concert înainte mutarii acestuia de pe Arena Nationala în Piata Constitutiei sunt rugati sa acceseze site-ul www.myticket.ro de unde pot afla informatii în legatura cu mecanismul de renumerare al locurilor. În sectiunea specifica din site este disponibil un formular, în urma completarii acestuia posesorii de bilete vor primi pe mail un voucher cu loc corespondent din Piata Constitutie. Fanii artistei sunt rugati sa printeze acest voucher si sa îl prezinte la intrare.

La acest eveniment diva ia invitat pe cei doi mari actori aflati în tara noastra: Sharon Stone si Andy Garcia!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu