CAZARE MAMAIA PE LITORAL - CAZARE EFORIE SI COSTINESTI - CAZARE VAMAVECHE SI NEPTUN

Unde gasim cazare mai ieftina la mare: cazare in vama veche, cazare costinesti, cazare neptun, cazare constanta pe litoral?

Cu siguranta Vara aceasta la mare este un bun prilej de a-ti petrece concediul, weekendul cu prieteni sau familia.

Deci si in Romania sunt zone frumoase, chiar si cazare de 5 stele, nu numai in alte tari...

Aici vorbim de cazare la mare pe: Litoral, Eforie nord sau sud, Costinesti, Vama veche, Neptun

De exemplu in Vama veche si chiar in Costinesti se obisnuieste sa mergi cu cortul.

Costinesti este un sat-statiune de pe litoralul romanesc, cunoscut in special datorita popularitatii pe care si-a castigat-o in randul tinerilor si studentilor, in special in anii 80-90.

Posibilitatile de cazare in Costinesti sunt multiple, cele mai multe locuri de cazare fiind disponibile direct la proprietarii vilelor si caselor din sat dar si la pensiuni, vile sau hoteluri special destinate turismului. In Costinesti predomina vilele turistice, dar sunt disponibile pentru cazare si hoteluri sau hosteluri pentru tineret.

La mare in Constanta, Eforie si Neptun, te poti caza doar daca ai informati clare sau ai auzit de la prieteni tai de un hotel foarte tare, curat, all inclusive, cu aer conditionat, tv, piscina, teren amenajat special pt copii, uscator de maini, etc

Statiunea Neptun dispune de de spatii de cazare  constituite aproape exclusiv din hoteluri .Cele cateva vile si pensiuni aflate pe malul marii intre Neptun si Olimp sau cele care sunt pe malul lacului Neptun sunt vile de confort ridicat de cazare care au apartinut nomenclaturii comuniste inainte de '90 si Regiei Protocolului de Stat dupa caderea comunismului.Daca doriti cazare in Neptun ,nimic mai simplu:rezerzati acum cazare in Neptun pentru a va bucura de o vacanta placuta

Intrebare: Dumnavoastra ce statiune preferati si de ce?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu