Mesaje Urari SMS de Sfanta Maria. La multi ani!

Mesaje aniversare de Sf. Maria, SMS felicitari cu urari de onomastica de Sfanta Maria.

E ziua ta, Maria, un nume frumos si simplu, la fel de pur ca tine si la fel de gingas. La multi, ani!

O zi frumoasa este maine, o zi frumoasa pentru tine.O floare si un La multi ani foarte mare! Sa cresti mare si frumoasa si sa fii si sanatoasa!

De Sfanta Maria, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta bunatatea si dragostea ce izvorasc dintr-o inima mare si iubitoare.

Fie ca Sf. Fecioara Maria, sa te ocroteasca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea!.

Iti multumesc ca imi luminezi viata cu prezenta ta, in fiecare zi! La multi ani, draga mea Maria!
Fie ca lumina Sfintei Marii sa ne tine mereu aprinsa calea dragostei! Te iubesc, femeie simpla cu nume sfant!

Chiar daca ai nume de sfanta stiu ca diseara o sa ne dai de baut, o sa ne cinstesti si o sa ne primesti cu masa plina. Sper sa ramai mereu un spirit tanar si plin de viata, sa fim mereu impreuna si sa nu uitam niciodata frumoasa prietenie dintre noi.

O sarbatorim pe Fecioara Maria si te sarbatorim pe tine. Imi doresc sa fi mereu asa, bland, bun si dragut cu toti cei din jurul tau.

Azi e ziua ta, ziua numelui tau, un nume frumos si simplu. Sa fi cuminte si sa asculti de prietenii tai pentru ca noi iti dorim numai bine, fericire si sa ai parte de toata fericirea din lume.

Scumpo, iti doresc sa iti sarbatoresti ziua numelui inconjurata de sanatate, fericire si de privirile pline de iubire ale celor dragi tie!

O sarbatorim pe Fecioara Maria si te sarbatorim pe tine. Imi doresc sa fi mereu asa, bland, bun si dragut cu toti cei din jurul tau. Esti un prieten de nadejde si un adevarat om. Iarta, iubeste si traieste frumos cu cei din jurul tau.

Fie ca Sfanta Maria sa te ocrotesca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea!

La multi ani Maria, Marian. Ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata!

De Sfanta Maria, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta bunatatea si dragostea ce izvorasc dintr-o inima mare si iubitoare.

Ma bucur ca existi in viata mea si ma bucur ca Fecioara Maria, al carui numei il porti, mi te-a daruit pentru a ma bucura de prietenia ta sincera si neconditioanata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu