MESAJE ANIVERSARE DE SFANTA MARIA - SMS URARI FELICITARI DE SF MARIA

MESAJE ANIVERSARE DE SFANTA MARIA - SMS URARI FELICITARI DE SF MARIA

Cu ocazia zilei tale de nastere iti uram La Multi Ani! Multa Sanatate, Armonie, Noroc si Fericire!

Cele mai calde ganduri si urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri. La Multi Ani!

Astazi, fiind o zi frumoasa, Si stiind ca-i ziua ta, In parfumul diminetii, Tin a te felicita. Astazi, ziua fericirii, Pentru tine a sosit; Iti doresc in a ta viata, Numai drumul aurit, Flori frumoase, fericire, Sa rasara-n calea ta, Iar acum, te rog, primeste, LA MULTI ANI din partea mea.

Bucuria lumii toata, Zi de zi-n usa sa-ti bata, Bunul Dumnezeu sa-ti dea, Tot ce iti doresti si ai vrea!

Fie ca din aceasta zi, toate necazurile sa te ocoleasca, dragostea la tine in suflet sa poposeasca fara sa mai plece si sa ai doar zile insorite si multa fericire! La Multi Ani !

O floare cu petala fina Sa-ti mangaie obrazul tau Durerea trece, fii senina In inima te port mereu

Te rog sa iei inima mea! Aceasta e a ta. Trateaza aceasta cu grija! Nu rupe! Te rog s-o pastrezi tot timp langa tine..

Inima mea ar fi prea mica fara dragostea ta, zambetul meu ar fi prea trist fara guritza ta, iubirea mea nu ar exista fara de tine de ziua ta iti daruiesc inima mea!

Sa cresti mare si cuminte, Multi ani de-acu-nainte, S-ai parte de fericire Sanatate si iubire, De tot ce-i mai bun pe lume De la mine ganduri bune

Fie ca aceasta zi sa-ti aduca pe aripile celor patru anotimpuri mult noroc,fericire si dragoste din partea celor dragi.Barca vietii sa pluteasca mereu pe valurile dragostei,nostalgiile sa fie sterse memoriei iar zimbetul sa infloreasca mereu pe buze asemeni florilor de mai.La multi ani!!!

La multi multi ani. Tot ce iti doresti sa se implineasca si sa ai parte numai de fericire. Distractie placuta deseara si raman dator cu un dans

Trimite-ti aceaste mesje si sms-uri aniversare celor dragi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu