YOUTUBE ANDREEA MARIN - SOTUL MEU ESTE TATAL COPILULUI TAU?

Andreea Marin Banica a trecut printr-o situtie mai neplacuta unde a fost Invitata la gala VIP, dand nas in nas cu Adriana Nicolae, care se presupune ca ar avea un copil cu Stefan Banica Junior.

Cu aceasta ocazie Zana a vrut sa clarifice aceasta situatie intreband-o pe Adriana Nicolae: E adevarata ca Stafan Banica Jr, Sotul meu este tatal copilului tau? (bineinteles ca Adriana Nicolae a dat-o de gard si nu a raspuns la intrebare :) )

..Si inca o data Andreea Marin si-a aratat "suprematia de diva"

"Luni de zile, am fost urmarita, hartuita, întrebata în orice interviu daca e adevarat ca Stefan e tatal copilului acestei femei", spune vedeta de televiziune.

YouTube Andreea Banica ntreband-o pe Adriana Nicolae Cine este tatal copilului ei - Realitatea.net


Dumneavoastra ce parere aveti despre acest caz?

2 comentarii:

  1. Aceasta doamna Adriana Nicolae, daca ii putem spune asa, profita de bunatatea si respectul pe care diva Andreea Marin ia aratato, vrea sa iasa in evidenta si ea putin ca tot lumea nu o mai baga in seama aceasta este parerea mea

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce trebuie mereu sa se foloseasca de cineva, pentru a ajunge in fata ecranelor, Fi propriul tau stapin si vei reusi spune un proverb vechi. Aceata zdrantza Adriana Nicolae e o persoana de cea mai josnica spita, si trebuie tratata ca atare....

    RăspundețiȘtergere