SONDAJE REZULTATE ALEGERI PRIMARIA PETROSANI 2012 - CINE ESTECASTIGATORUL?

Petrosani. Pentru functia de primar candideaza Tiberiu Iacob-Ridzi (USP), Ioan Rus (USL) si Ion Toma (PP-DD). La Petrila, se lupta Ilie Paducel (USP), Dorin Curtean (PC), Emanoil Andronache (PRM), Ilie Matei (PP-DD), Constantin Ramascanu (PNL) si Gheorghe Bobar (PSD). La Vulcan, vor sa fie primari Gheorghe Ile (PSD), Olimpiu Stoicuta (Partidul Verde), Alina Cîrstoiu (PNL), Vasile Lupu (PP-DD), Constantin Cocosi Vârtopeanu (USP), Dorel Schiopu (PRM), Ion Ilea (PP-LC) si Todor Kantor (Partidul Alianta Sociala).

Rezultate sondaje la Primaria Petrosani, pentru Iacob-Ridzi ar vota 73,4 la suta dintre petrosaneni. Candidatul aliantei USL, alianta aflata la guvernare, Ioan Rus, a reusit sa convinga, înainte cu o sapta­mâna de data alegerilor, 20,3 la suta dintre votanti, în timp ce reprezentantul PP-DD, Dan Ioan Toma, 6,2 procente.

Primarul din Petrosani a declarat pentru GDD ca nu îl suprinde rezultatul sondajului, fiindca el simte „comunitatea ca facând parte din echipa sa”. „Am spus si o mai spun, eu sunt om de echipa. Oamenii din Petrosani fac parte din echipa mea si atunci rezultatul nu e o surpriza pentru mine”, a spus Iacob-Ridzi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu