MUNICIPIU BRAD 2012: SONDAJE SI REZULTATE VOT - CU CINE VOTATI?

Municipiul Brad. La Brad, sunt patru candidati, în frunte cu actualul edil sef, Florin Cazacu (USL). Tot aici mai candideaza Ionel Daniel Adam (USP), David Botar PP-DD), Ioan Poenar (PAS).
Orasul Calan. La Calan, o femeie vrea sa ajunga primar, Eleonora Gavrilesc (USP):  Actualul primar, Adrian Iovanesc, (USL) va candida pentru un nou mandat, iar Cosmin Oprescu (PP-DD) va încerca si el sa câstige fotoliul de primar la orasului.

Municipiul Brad este condus de 8 ani de catre reprezentantul PSD, Florin Cazacu, fost lider de sindicat. El a fost desemnat de catre USL pentru un nou mandat, cu toate ca surse neoficiale spun ca în ultimul sondaj de opinie efectuat în oras acesta ar fi fost depasit de catre reprezentatul PNL. Totusi, protocolul încheiat la nivel de judet prevede ca la Brad PSD este partidul care desemneaza candidatul si astfel Cazacu va intra în cursa în încercarea de a câstiga un nou mandat. El va avea drept contracandidat pe Daniel Adam, om de afaceri din zona si o solutie impusa de catre presedintele PDL Hunedoara, Dorin Gligor, la rândul sau locuitor al Bradului.

La ora aceasta, Florin Cazacu este într-un soi de dizidenta fata de conducerea judeteana a PSD, alaturi de senatorul Cosmin Nicula. Florin Cazacu a pierdut la scor, în septembrie 2010, alegerile pentru sefia organizatiei judetene a social-democratilor. De atunci, pare ca singura lui preocupare este sa îl detroneze pe Laurentiu Nistor din fotoliul de pres?edinte al PSD Hunedoara. Fara bani la buget, cu probleme mari legate de termoficare, singurul lucru pe care l-a putut face Cazacu a fost sa protesteze, pentru ca nu si-a pierdut reflexele de sindicalist. Era singura lovitura de imagine pe care putea s-o aplice. Acum e candidat si trebuie sa câstige alegerile, daca mai vrea sa se întoarca într-o functie de conducere în partid. Sansele sale sunt mari, dar sunt departe de cele din 2008 când a câStigat cu 82,5 la suta al doilea mandat de primar.(sursa:nou.zhd.ro/article)

Sa vedem cine sa zbatut pentru caldura cetatenilor la propriu, deoarece in acest Municipiu se stie de ani buni, ca au probleme cu caldura si chiar cu subventile.

Care este opinia dumneavoastra despre acesti candidati, cine merita si cine nu ca sa fie votat, ales pentru functia de Primar al Municipiului BRAD?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu