FILME CU IURIE DARIE

Filme in care a jucat marele actor, Iurie Darie.

Cele mai cunoscute roluri ale actorului, din cinematografie se numara: "Alo?...Ati gresit numarul" in regia lui Andrei Calarasu, "Jucatorii de carti" al lui Cornel Popa, "S-a furat o bomba" in regia lui Ion Popescu-Gopo si filmele din seria "Brigada Diverse" in regia lui Mircea Dragan.

Filmografie Iurie Darie
1. Oglinda (1993) .... Generalul Sanatescu
2. In fiecare zi mi-e dor de tine (1987)
3. Cale libera (1986)
4. Sing, Cowboy, Sing (1981) .... Dave Arnold
5. Drumul oaselor (1980) .... Boier Pana
6. Am fost 16 (1979) .... Major Marinescu
7. Buzduganul cu trei peceti (1978)
8. April hat 30 Tage, Ein (1978) .... Alvaro
9. Cianura si picatura de ploaie (1978)
10. Revansa (1978)
11. Severino (1978)
12. Jucatorii de carti (1977)
13. Misterul lui Herodot (1976)
14. Blutsbrüder (1975) .... Bill Simmons
15. Muschetarul român (1975)
16. Stefan cel Mare (1974)
17. Dimitrie Cantemir (1973) .... Mihut Galatin
18. Fratii Jderi (1973)
19. B.D. la munte si la mare (1971)
20. Atunci i-am condamnat pe toti la moarte (1971)
21. Osceola (1971) .... Richard Moore
22. Brigada Diverse intra în actiune (1970) .... Maiorul
23. B.D. în alerta (1970) .... Maiorul
24. Cenata na gradot (1970)
25. Signale - Ein Weltraumabenteuer (1970) .... Commander
26. Brigada Diverse intra în actiune (1970) .... Maiorul Dobrescu
27. Rautaciosul adolescent (1968) .... Palaloga
28. Subteranul (1967) .... Mircea Tudoran
29. Faust XX (1966) .... Young assistant
30. Calea Victoriei sau cheia visurilor (1965)
31. Procesul alb (1965)
32. Dragoste la zero grade (1964)
33. Mofturi 1900 (1964)
34. Pisica de mare (1963)
35. Vacanta la mare (1962)
36. Post restant (1961)
37. S-a furat o bomba (1961)
38. Baietii nostri (1959)
39. Alo? Ati gresit numarul (1958)
40. Pe raspunderea mea (1956)
41. Alarma in munti (1955)
42. Directorul nostru (1955)
43. Rasare soarele (1954)
44. Nepotii gornistului (1953)

Despre Iurie Darie: biografie iurie darie, articole iurie darie, iurie darie si sotia, iurie darie si mihaela, biografie date personale cu actorul iurie darie click aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu