ALEGERI LOCALE BACAU 2012. SONDAJE SI REZULTATE VOT PRIMARIA BACAU 2012

Rezultate si sondaje pentru Primaria Bacau: Dumitru Sechelariu favorit pentru postu de primar

Dumitru Sechelariu - candidat independent la functia de primar al municipiului Bacau - il devanseaza in sondajele de opinie pe principalul sau contracandidat, Romeo Stavarache (USL).

In ultimul sondaj de opinie, realizat la comanda unui partid cu candidat la functia de primar, Sechelariu este creditat cu 38,7 la suta din intentiile de vot, urmat de Romeo Stavarache cu 35,5 la suta. Picajul din sondaje al lui Stavarache explica eforturile electorale sustinute ale acestuia.

In ultima perioada, primarul in functie al Bacaului a tiparit, in peste 60.000 de exemplare, un almanah electoral, la un cost total de aproximativ 1 milion de euro (fara indicarea sursei de finantare). De asemenea, inaugurarea mai multor obiective administrative a fost grabita la insistentele lui Stavarache, tocmai pentru a fi exploatata electoral de candidatul USL la functia de primar. (L.B.)

Credeti ca aceasta lupte pentru primarie va fi unul strins?

Dar daca candida Monica Columbeanu la functia de primar, ar fi avut 100% sanse sa castige, mai ales daca isi aducea neamurile din China, si crea locuri de munca :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu