SMS de dragoste iubire si dor

SMS de dragoste 1.
Tu nu stii de mine... nu stii cine sunt. Dar eu mi-am creat o lume in care ne iubim si tu ma stii, ma vrei, ma ai, iar eu... eu te privesc si nu-mi ajunge... te simt si nu ma satur... te am si te mai vreau.

SMS de dragoste 2.
Iubirea e tot ce dorim, iar in final e tot ce-am avut. Daca exista un sens al vietii… atunci EA este sensul, daca nu… EA ar trebui sa fie…

SMS de dragoste 3.
Pacatul nu are uneori limite si se poate identifica cu infinitul, atunci cel mai mare pacat al meu este ca te iubesc in infinit !
SMS de Iubire


SMS de iubire1.
Intre noi exista un ocean. Padurile si muntii ne despart. Nu sunt superman, dar da-mi o secunda si voi zbura peste mari si tari pentru a-ti trimite dragostea mea. Ai primit-o ?

SMS de iubire 2.
Te-am intalnit si mi-ai placut si chiar daca nu ne vom mai intalni chipul tau imi va ramane intiparit in minte asemenea unei gravari in piatra ce dainuie la nemurire!!!

SMS de iubire 3.
Nu pot sa dorm si ingerasul mi-a spus sa ma gandesc la ceea cei mai frumos in viata mea. M-am gandit la tine pentru ca viata mea esti TU…”MiSs_YoU”

SMS de dor


SMS de dor 1.
Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane…

SMS de dor 2.
As vrea sa-ti simt caldura trupului, sa rup din mangaierea atingerii tale, sa ma pierd in buzele ce ard fierbinti in noapte si apoi sa adorm cu gandul la “Iubire”.

SMS de dor 3.
Spune-mi unde esti, sa stiu unde sa caut! Spune-mi ce visezi, sa stiu ce sa iti dau! Spune-mi pe cine doresti, sa stiu cine trebuie sa fiu! Spune-mi ca ma iubesti!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu