Mesaje de 8 Martie.SMS de Martisor 2013.Felicitari de 8 Martie

Mesaje de 8 Martie.SMS de Martisor 2013.Felicitari de 8 Martie

Vine 8 Martie 2013, Ziua Femeii, pentru aceasta vam pregatit niste mesaje si sms de 8 martie, urari si felicitari de 8 martie pentru mama, sora, fete dragute

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc un 8 Martie 2013 special!

Fie ca primavara iubirii sa iti inunde sufletul cu bucuria si parfumul tuturor florilor sale. Iti doresc un 8 Martie cat mai frumos!

Precum sunt florile gingase, soarele luminos, apele limpezi si izvoarele cristaline, asa sa fii tu, mamica draga, buna, inteleapta si frumoasa! La Multi Ani!

Sunt cel mai fericit barbat, am trecut impreuna prin bune si rele, nu trebuie sa-ti dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru ca toata lumea stie ca tu esti minunea vietii mele.

Te port oriunde in gandurile mele si te simt chiar daca esti departe de mine!

De 8 martie iti urez o primavara frumoasa, cu soare, fericire si toata dragostea prinsa intr-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primaveri!

De ziua scumpa care vine eu iti urez noroc si bine, margaritare-n calea vietii, succes in anii tineretii si pe aripa primaverii primeste dragostea si dorul!

Prima data cand am deschis ochii, te-am vazut pe tine MAMA. Acum ca m-ai crescut sunt fericita ca mi-ai dat viata si vreau sa iti multumesc! Te iubesc si iti urez un sincer LA MULTI ANI, MAMA!

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc un 8 Martie special!

Pentru cea mai buna mama din lume... cu trandafirii rosii, cu obrajii induiosati, Teb iubeste cine a scris. Te iubesc !

Sa-ti fie sufletul senin si inima curata, precum e cerul cristalin cand noaptea-i instelata, sa-ti fie fiecare ceas iubire si cantare, sa ai la fiecare pas o binecuvantare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu