Mesaje de 8 Martie. Mesaje si SMS pentru Mama, colege, iubite

Mesaje de 8 Martie. Mesaje si SMS pentru Mama, colege, iubite

Mama este fiinta aleasa de Dumnezeu pentru a-i fi reprezentanta pe pamant.

Fie ca ziua de 8 Martie sa iti aduca toata lumea la picioare, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant. La multi ani!

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni…si fie ca primavara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale. Va doresc un 8 Martie cat mai frumos.

De 8 martie iti uram o primavara frumoasa, cu soare, fericire si toata dragostea noastra prinsa intr-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primaveri!

Draga mea mama,  Am cautat sa gasesc un cadou potrivit pentru tine… si cred ca l-am gasit. Sper sa-ti umple ziua de bucurie atunci cand il vei primi. La Multi Ani!

Nu-i niciodata prea tarziu O poarta sa deschizi iubirii Si langa cine-ti este drag Sa mergi pe drumul fericirii..

Odata cu venirea primaverii vom indrepta cele mai calduroase sentimente catre cea mai calda inima. Cele mai curate ganduri se vor indrepta catre cel mai curat suflet si ne vom bucura impreuna sarbatorind Ziua Femeii.

O femeie frumoasa isi extrage forta din necazuri , zambeste in vremea suferintei si devine mereu mai puternica prin speranta si iubire.

Azi uita cine esti si trezeste-te la viata o data cu natura. Fii un fluture zglobiu si aseaza-te pe prima floare a puritatii. Ziua sa-ti fie mai senina ca infinitul. La multi ani, floare a primaverii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu