Mesaje aniversare, urari si sms onomastice de Sf.Mihai si Gavril, 8noiembrie, felicitari si texte frumoase

Mesaje aniversare, urari si sms onomastice de Sf.Mihai si Gavril, 8 noiembrie, felicitari si texte frumoase

Peste 1.300.000 de români îşi sărbătoresc onomastica pe 8 noiembrie, de Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil, potrivit statisticilor Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date.
Cei mai mulţi poartă numele de Mihai (360.872), Gabriel (237.458), Mihail (54.158), Mihăiţă (27.197) şi Gavril (22.058). Motiv de sărbătoare este şi pentru cei care poartă numele Gavrilă (8.131), Mihnea (6.786), Gabi (4.047), Mihalache (2.544) şi Mişu (1.632).

Mesaje aniversare, urari si sms onomastice de Sf.Mihai si Gavril, 8 noiembrie, felicitari si texte frumoase
Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele.

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Sf.Mihai si Gavril.cat mai frumoasa!

”Scumpa Mihaela, iti doresc sa iti sarbatoresti ziua numelui inconjurata de sanatate, fericire si de privirile pline de iubire ale celor dragi tie!”

De Sf. Mihail si Gavriil, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!urari-de-sfantul-mihail-si-gavril-felicitari-sms-uri-mesaje-de-sfantul-mihail-si-gavril

O zi frumoasa si o viata plina de bucurii! La multi ani, Gabriel!

Ingerul Mihail sa iti calauzeasca pasii, sa iti aduca bucurie in suflet si sa fie intotdeauna cu tine! La multi ani!

4 comentarii:

 1. 8 Noiembrie este o zi minunata, Sfantul Mihail si Gavril, un sincer La multi ani pentru toti ce poarta acest nume.

  RăspundețiȘtergere
 2. De ziua numelui tau si in orice alta zi iti urez sa ai parte de momente speciale, cu bucurii si sa ramai cu multe amintiri placute. Sa ai o zi excelenta!

  RăspundețiȘtergere
 3. Scumpa Gabriela, iti doresc sa iti sarbatoresti ziua numelui inconjurata de sanatate, fericire si de privirile pline de iubire ale celor dragi tie!

  RăspundețiȘtergere
 4. Mesaje scurte de Sf Mihai si Gavril: O zi frumoasa si o viata plina de bucurii! La multi ani, Gabriel!

  RăspundețiȘtergere