IRINA LOGHIN IN COMA? - NU ESTE ADEVARAT!

Irina Loghin „Am cautat fericirea deplina, nu focul de paie...”

Stiri de ultima ora in Showbiz: Irina loghin a suferit un atac cerebral si este in coma, asa scriu unele tabloide de la noi, (pentru senzational si trafic, ce nu face aceste mari industri de media)

Inainte de a scrie un articol trebuie mai intai sa te documentezi, sa verifici, dai cateva telefoane pe la prieteni tai, in acest caz la spital ca sa ceri niste informati, etc, nu sa scri ca "TARANU" ca sa nu-i induci in eroare pe vizitatori, fani tai, spectatori,

Nu dau numele celor cateva tabloide care se copie intre ei, si rusine, asa este Presa Romaneasca, se copie intre ei, sau fura ideile esentiale ale site-urilor de succes, Rusinica :) mai ales ca sunt si niste giganti medie, momentan...

Asadar cei in cauza ar trebui sa fie PENALIZATI....si daca Cantareata Irina Loghin ar face plangere, sesizare unde trebuie, (adica la GOOGLE) se va adeveri acest lucru.

Cum sa scri ca, Vedeta noastra Nationala si Internationala, care ne-a adus atita faima Poporului Roman, so manjesti cu noroi, sa scri ca Irina Loghin a facut un atac cerebral sau poate mai rau sa scri ca a si murit, find in viata.

Pentru a nu-i tine pe vizitatori nostri cu sufletul la gura, spunem ca: Irina Loghin se simte bine, si ca sa dus la spital pentru un control periodic, deoarece dansa are tensiune (am si eu 12/10), fiind internata 1-2 zile.

Maine 18 Mai 2012, Cantareata Irina Loghin se va externa!

Am scris acest articol deorece am auzit stirea la Kanal D la emisiunea "Drept la Tinta cu Madalin Ionescu".

Contactata la telefon de catre echipa Kanal D, Vedeta era foarte suparata de ce se petrece la noi in mass-media, cum sa fie aibe 'un atac cerebral" cand dinsa se plimba prin gradina spitalului? Ulterior Madalin Ionescu a invitato intr-o alta emisiune daca poate veni, dansa din urma a acceptat, bineinteles si cu "fiul" Fuego.

Irina Loghin mai a spus ca a fost contactata de catre surorile ei din Canada, deoarece au auzit stirea si nu le venea sa creada (chiar una din surori a lesinat), ulterior s-au convins ca a fost o strire falsa, pe parcursul zilei de eri si azi, vedeta a primit mai multi vizitatori, cantareti printre care si pe FUEGO.

Cu alte cuvinte rusine celor ce au scris...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu