Ce inseamna daca visezi o mireasa?

Atunci cand o femeie tanara viseaza ca se imbraca in mireasa si acest lucru ii face placere, e semn ca va primi foarte curand o mostenire care o va bucura deosebit demult. Daca insa imbracatul in mireasa ii produce neplacere i se prevesteste ca sperantele sale vor fi inselate si ca va avea mari necazuri .

A visa ca saruti o mireasa este un semn al impacarii intre prieteni.

A visa mireasa sarutind pe altii e semn ca vei avea parte de multi prieteni si multe bucurii: daca mireasa te saruta pe tine inseamna ca te vei bucura de o sanatate excelenta si ca iubitul/ta va mosteni pe neasteptate bani multi.

A visa ca saruti o mireasa bolnava sau care pare nelinistita si ingrijorata e semn ca nu vei fi nemultumit de succesele tale si nici de comportamentul si faptele prietenilor tai.

Daca o mireasa viseaza ca sotul sau nu o ia in seama i se prevesteste ca va avea parte de multe neplaceri care ii vor umbri momentele placute din viata.

Ce se cauta: dictionar de vise mireasa, talmacirea viselor mireasa, interpretare vis mireasa, semnificatia viselor mireasa, superstitii mireasa, vise semnificatie mireasa, dictionarul viselor mireasa.

Ce inseamna daca visezi o mireasa?

Un comentariu:

  1. Chiar sunt mituri, unii paznici zic ca au vazut mirese unde pazesc ei si mor,,,de frica, acum numai d-zeu stie daca e adevarat sau fals.

    RăspundețiȘtergere