BIOGRAFIE LOREEN - CASTIGATOAREA EUROVISIONULUI 2012

Date despre "LOREEN' castigatoarea locului 1 la Eurovision 2012, mica biografie pe scurt, cine e , cine este Loree?

Cântareata s-a nascut pe 16 octombrie 1983 la Stockholm (Suedia), iar numele ei complet este de Lorine Zineb Noka Talhaoui. Amândoi parintii ei sunt din Maroc, având si origini berbere.
Pe Aceeasi Tema
Mandinga

Prima oara când a ajuns în lumina reflectoarelor a fost în 2004, când a participat la varianta suedeza a concursului „Idol“, sub numele de Loren Talhaoui. La finalul concursului, ea a terminat pe locul patru, cântând de-a lungul etapelor melodii de la Pink, Stevie Wonder, Britney Spears sau Michael Jackson.

Dupa concursul de talente, Loreen a lansat single-ul „The Snake“ si a devenit prezentatoare la o televiziune din Suedia. Cariera ei a ramas în umbra pâna în 2011, în cei sase ani, ea fiind producatoare pentru mai multe show-uri de televiziune.

În 2012 ?i-a încercat din nou norocul ?i a reu?it sa ocupe un loc în finala chiar din prima semifinala, cu melodia "Euphoria", scrisa de Thomas G. Ea a câstigat finala nationala pe 10 martie, cu un total de 268 de puncte si a ajuns astfel sa reprezinte Suedia la Eurovision 2012, în Baku, Azerbaidjan. Ea a câ?tigat Eurovision 2012, cu piesa ei "Euphoria", cu un total de 372 de puncte, ea fiind data ca favorita de toate casele de pariuri.

Un comentariu:

  1. Cred ca a fost cel mai indicat, ca aceasta piesa sa castige, restul ninic nu mia placut

    RăspundețiȘtergere