Mesaje si Urari de Sf Constantin si Elena, felicitari si sms-urionomastica

Mesaje si Urari de Sf Constantin si Elena, felicitari si sms-uri onomastica

- Costin, vreau sa iti urez toate cele bune, de "Constantin si Elena"!. Sfantul caruia ii porti numele sa te ocrotessca mereu!

- Florile din luna mai sa iti aduca multa iubire in suflet,sanatate,admiratia celor dragi si multe dorinte implinite!!!Si fie ca, Sfinta Elena ,al carei nume il porti,sa vegheze si sa te ajute, si EA,in toate clipele vietii tale si a celor dragi tie!!!La Multi Ani !!!La Multi Bani!!!!

- Iti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Constantin pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

- La Multi Ani Constantine si sper sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii tale.

- La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii.

- La multi Ani si sa ai parte de un ocean de sanatate, un munte de noroc si un camion cu bani!

- La multi ani! Sfintii Constantin si Elena sa te calauzeasca mereu!

- Azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iti doresti. La multi ani! ...

- La zi aniversara noi iti uram numai de bine, iti dorim sanatate, implinir, realizari si iti uram un sincer "La multi ani!"

- Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori.

Mesaje de Sf. Constantin si Elena, Sms de Sfantul Constantin si Elena, Urari Constantin si Elena, Felicitari Onomastica Sf. C-tin si Elena, Mesaje de Sfantul Constantin si Elena.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu