MESAJE PENTRU PASTELE CATOLIC - SMS URARI SI FELICITARI DE PASTE CATOLIC

MESAJE PENTRU PASTELE CATOLIC - SMS URARI SI FELICITARI DE PASTE CATOLIC
Mesaje de Paste Catolic, SMS Paste Catolic, Urari de Pastele Catolic, Felicitari Catolice
-Hristos a inviat!!! Un inger alb pe o lalea va trece azi prin casa ta si iti va spune bland, soptit: “PASTE FERICIT”!!!
-Un Paste fericit mie, unul tie. Si daca mai ramane si pentru altii, sa aiba si ei! Hristos a inviat!
-Liniste sufleteasca, belsug si lumina sa iti aduca Sarbatoarea Invierii Domnului! Si, sa nu uit... Iepurasul o sa-ti trimita ceva frumos, frumos de tot!
-Lumina rasarita din mormantul Mantuitorului Iisus Hristos, in noaptea Sfanta a Invierii Sale sa va aduca bucurie duhovniceasca, multa credinta, nadejde,dragoste si pace in suflet. Hristos a inviat!!!
-In zi de sarbatoare cand clopote bat lumanari aprinse cu sufletul curat sa spunem impreuna “HRISTOS A INVIAT” !
-Dupa un post atat de lung, it doresc multe oua rosii, multi cozonaci si iepurasi de ciocolata! Paste Fericit!
-Anul acesta iepurasul sa vina la tine incarcat cu bunatati si sa nu uite sa iti dea si plicul cu cei o suta de pupici de la mine.
-In mare graba si plini de voiosie, iepurasii mancaciosi vin sa va ureze „Pasti fericit!” PS: Pastrati-le si lor putina fripturica!
-Un iepuras tare dragalas…a iesit in cale…cu viteza mare…si-ti ureaza neincetat.. .sa ai Paste Minunat…si Hristos a Inviat !
-Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit, Paste fericit. Fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca multa nadejde si pace in viata.
-Bucuria vine din lucruri marunte, linistea vine din suflet, lumina vine din inima fiecaruia! Va urez un PASTE FERICIT !
-Anul acesta iepurasul sa vina la tine incarcat cu bunatati si sa nu uite sa iti dea si plicul cu cei o suta de pupici de la mine. Paste Fericit!
-Un gand curat, un miel impanat, un ou inrosit, cozonac indulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS VA INVIA!
-Sfanta sarbatoare de Paste este un moment in care dragostea, pacea si seninatatea se unesc in numele Domnului. Hristos a inviat!
-Hristos a inviat! Si asta se simte in orice are viata, in firul ierbii, in cantul pasarilor, in seninul cerului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu