BIOGRAFIE Tudor Cojocaru - VREI SA FII MILIONAR

O biografie pe scurt, la primul concurent care nu a riscat sa dea raspunsul corect, cu toate el ar fi ghicit, nimerit raspunsul corect.

Tudor Cojocaru, profesor de Religie in comuna Racaciuni (judetul Bacau), a fost cat pe ce sa castige joi, 19 aprilie, premiul cel mare la “Vrei sa fii milionar?”. Concurentul a plecat acasa cu cecul de 250.000 de lei, cel mai mare castig de pana acum de la “Vrei sa fii milionar?”.

Tudor Cojocaru are 28 de ani si s-a nascut in Bacau. Locuieste cu familia in comuna Saucesti  si preda Religia la scoala din Racaciuni. Este absolvent al Facultatii de Teologie din Sibiu si a urmat si un Master in Teologie Ortodoxa.   Este casatorit si are o fetita de 2 ani, Xenia.  Este pentru prima oara cand Tudor Cojocaru participa la o emisiune televizata si  la un concurs de cultura generala.

Tudor Cojocaru  spune ca a devenit pasionat de lectura in clasa a X-a, fara a fi insa un tocilar la scoala. “Mi-a placut sa citesc, nu am fost insa niciodata un copil sau un  adolescent izolat. Am avut mereu prieteni  si pastrez inca legatura cu fostii colegi de liceu ”.  sursa: vreisafiimilionar.kanald.ro

VREI SA FII MILIONAR – Intrebarea de un milion de lei

Vrei sa fi milionar – 18 Aprilie 2012 cu Tudor din Bacau

BIOGRAFIE Tudor Cojocaru - VREI SA FII MILIONAR

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu