BIOGRAFIE PEPE CURRICULUM VITAE - CV

BIOGRAFIE PEPE CURRICULUM VITAE - CV

In copilarie, cea mai mare dorinta a lui Pepe a fost sa devina cunoscut si sa cante muzica latino. Povestea lui a inceput cu "Latin Expres", atunci ceilalti doi membri ai trupei, Alex si Mitica a inceput cu cautarea unui vocal pentru trupa si l-au gasit pe Pepe.

Dupa ce s-a lansat cu "Latin Expres", in aprilie 2001 el si-a inceput cariera solo, parasind grupul care l-a facut celebru, Latin Expres. Pe numele lui adevarat Ionut Pascu, Pepe a a facut cinci ani de canto clasic si si-a facut debutul in '96 la Ploiesti, la un festival de muzica usoara, unde a obtinut premiul trei.

Cu Latin Expres a debutat la Mangalia. A urmat un videoclip si dupa aceea albumul "Pasiune", pe care l-a lansat in decembrie '99. Succesul lui a venit o data cu Latin Expres, pe 1 aprilie 1999 si s-a terminat tot in aprilie.

Ii plac Gipsy Kings, insa spune ca atunci cand merge in club asculta orice fel de muzica, de la house la manele. Acasa si in masina in schimb asculta numai muzica spaniola.

Studii: - Curs de canto-clasic sub indrumarea profesorului, criticului muzical si compozitorului D-na Camelia DASCALESCU, unul dintre cei mai apreciati oameni ai muzicii romanesti. Specializare: Compozitor, textier si interpret.

Cariera muzicala: 1999-2000 solist vocal „Latin Express” Iulie 1999 Locul I, Festivalul de Muzica Usoara Amara; August 1999 Locul II, Festivalul de Muzica Usoara Mamaia (cel mai important festival de muzica usoara romaneasca); 2000-pana in prezent evolueza individual sub numele Pepe, fiind inconjurat de un band format numai din profesionisti; August 2003 Locul IV, Festivalul de Muzica Usoara Mamaia -SECTIUNEA Creatie;

Experienta: - A fost primul alaturi de Latin Express care a introdus muzica latina in Romania, fiind unul dintre cei mai apreciati cantareti de muzica latina din Romania; A introdus pentru prima data in Romania stilul Flamenco;

Are SASE video-clipuri realizate: Latin Express - „Nu te mai doresc”, Latin Express - „Cred ca m-am indragostit”, Latin Express - „Rumba florilor”, Pepe - „Ultimul sarut”; Pepe -„Imi Place” ,PEPE - „CINE,CINE?” Colaboreaza cu Casa de Discuri „Media Services”, cu care a scos patru albume muzicale: „PASIUNE” - (impreuna cu Latin Express), „PEPE” , „IMI PLACE”, ‚”CINE TE IUBESTE?”.

18 Aprilie 2012 se casatoreste cu Raluca Patsrama, care ii va face o fetita.

"Am muncit mult sa ajung artist.Sunt mandru ca am fost printre primii care au cantat Flamenco in Romania" declara PEPE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu