SMS DE FLORII 2012. MESAJE URARI SI FELICITARI DE FLORII

SMS DE FLORII 2012. MESAJE URARI SI FELICITARI DE FLORII

Mesaje onomastice de florii, mesaje crestine de florii, sms-uri de florii, urari aniversare de florii, felicitari crestine de florii 2012.

E un miracol care se repeta in fiecare an cu aceeasi putere – sa fii frumoasa, tanara si plina de stralucire, asemeni Primaverii!

Iti doresc sa traiesti fiecare clipa a vietii cu aceeasi intensitate cu care Primavara isi varsa cupa de culori peste intreg pamantul. La Multi Ani !

Iti multumesc pentru fiecare zambet pe care il aduci in viata mea… si sa stii ca de cand te-am cunoscut mi se spune ca zambesc mereu. La Multi Ani de Florii!

De ziua ta, o lume ne desparte, insa te simt aici, chiar daca esti departe. La multi ani, de la mare departare.

Drumul vietii tale sa fie presarat cu flori, ghiocei ca sa iti pastrezi sufletul tanar si curat, trandafiri ca sa fii vesnic iubita si margarete pentru a-ti aminti mereu sa zambesti. Esti cea mai aleasa floare intre flori!

Iti multumesc de ziua ta pentru ca m-ai iubit cu gingasia unui ghiocel, pasiunea unui trandafir si caldura unei flori de camp. La Multi Ani !

E timpul sa renastem odata cu Primavara, e timpul sa spunem “La Multi Ani !” celei mai frumoase flori din viata noastra!

In drumul tau spre implinire imi doresc ca aceasta primavara sa fie dirijorul potrivit, sa te faca sa zambesti mai sincer, sa gandesti mai pur si sa iubesti cu mai multa daruire si pasiune.

Incepe prin a te iubi pe tine insuti, pentru ca atunci cand vei avea prea multa iubire in cupa vietii vei fi dispusa sa o imparti si celorlati si asta va face fiecare zi mai minunata. La Multi Ani !

Invata sa asculti florile, sa le admiri frumusetea, dar mai ales invata sa le protejezi, sa le hranesti cu dragoste si bucurie. La Multi Ani !

Iubito, astazi am sa te imbrac cu flori si ai sa vezi ca dintre toate cea mai frumoasa esti TU ! La Multi Ani !

Iti multumesc ca m-ai invatat sa cred in lucrurile marunte, sa ma bucur cu tot sufletul de bogatia culorilor vietii. La Multi Ani !

Tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste, un mesaj pentru Floarea mea, de la cel ce te iubeste! La Multi Ani !

2 comentarii:

 1. La multi ani tuturor cu acest nume!

  RăspundețiȘtergere
 2. O floare
  Cand vei gasi o floare
  Pe drumul inflorit
  Sa-ti aduci aminte
  Ca eu te-am iubit!

  RăspundețiȘtergere