Mesaje Urari Sms de Sfantul Gheorghe 23 APRILIE

Mesaje Urari Sms de Sfantul Gheorghe 23 APRILIE

Mesaje de Sf Ghe.SMS de SF gheorghe.Urari de Sfantul Ghe.Felicitari de Sf Gheorghe

Sfântul Mare Mucenic Gheorghe/George s-a născut în Cappadocia, într-o familie cre?tină, ?i a trăit în timpul domniei împăratului Diocle?ian

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Gheorghita!

Iti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Gheorghe pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

La multi ani ! Asa cum soarele lumineaza pentru toata omenirea asa si tu ne luminezi noua viata .Fie-va viata senina ca rasaritul de soare iar sufletul mereu curat si tanar ca roua de pe flori . O zi de neuitat care sa tina o viata

“Iti doresc sa ai parte de o zi de nume minunata si sa stii ca esti si vei fi mereu iubit/a de toti prietenii tai. Cu drag, …”

Felicitari dragul meu cu ocazia aceastei zile. iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani!

Zambeste si s-aveti parte de toata distractia si emotia specifica acestei zile, iar intreaga zi sa va fie binecuvantata cu fericire, bucurie, raze de soare si prietenie.

Cu ocazia aniversari tale eu iti urez multa,multa sanatate,fericire.dragoste sa iubesti asa cum stii tu mai frumos.
cel care te iubeste iti doreste ca Dumnezeu sa te aiba in paza si sa iti deschida toate drumurile spre inima mea

De ziua numelui tau si in orice alta zi iti urez sa ai parte de momente speciale, cu bucurii si sa ramai cu multe amintiri placute. Sa ai o zi excelenta!

La multi ani de Sf.Gheorghe! Trebuie sa crezi in viata, sa intelegi ca nu traim decat o data, sa iubesti ca si cum n-ai fi suferit niciodata, sa canti de parca nimeni nu te-ar auzi, sa muncesti de parca nimeni nu te-ar plati, sa imprastii veselia de parca nimeni nu ar plange, si sa traiesti….de parca acum ar fi sfarsitul! -La multi ani Georgiana !

Doresc sa va urez celor care isi serbeaza ziua onomastica, cu ocazia Sfintei Sarbatori de Sf. Gheorghe, cele mai calde si prietenoase urari  de bine, intelegere, ganduri bune si frumoase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu