MESAJE URARI DE SFANTUL CONSTANTIN SI ELENA. SMS FELICITARI SF C-TIN SIELENA 21 MAI


MESAJE URARI DE SFANTUL CONSTANTIN SI ELENA. SMS FELICITARI SF C-TIN SI ELENA 21 MAI

Biserica Ortodoxa ii praznuieste astazi, 21 mai,  pe Sfintii Imparati Constantin si mama sa, Elena. Constantin cel Mare, imparat roman (306-337

Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericita, iubita, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer LA MULTI ANI!

Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Constantin si Elena cat mai frumoasa!

Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani!

Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii dvs., sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa va aduca fericire si bucurie. Va doresc multa sanatate, sa aveti sufletul curat si toate dorintele sa vi se implineasca. La multi ani!

In aceasta sfanta zi, va doresc numai bine ,multa fericire, indeplinirea tuturor dorinteleor, si fie ca Sf Elena sa va calauzeasca mereu in viata. LA MULTI ANI !

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Constantin si Elena cat mai frumoasa!

Florile din luna mai sa iti aduca multa iubire in suflet,sanatate,admiratia celor dragi si multe dorinte implinite!!!Si fie ca, Sfinta Elena ,al carei nume il porti,sa vegheze si sa te ajute, si EA,in toate clipele vietii tale si a celor dragi tie!!! La Multi Ani !

Este doar inca o zi, dar este cea mai frumoasa din tot anul, caci este ziua ta! La multi ani, iubitule/iubito!

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sfintii Constantin si Elena cat mai frumoasa!

Fie ca sfintii Constantin si Elena care te protejaza sa-ti aduca mult noroc, fericire si impliniri. Sa ai o zi minunata!

Cautari Sf. Constantin si Elena: urari sf constantin si elena, mesaje sf constantin si elena statiunea sf constantin si elena, biserica sf constantin si elena, acatistul sf constantin si elena, spitalul sf constantin si elena, harta sf constantin si elena

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu