Mesaje de Noapte Buna. Sms de Noapte Buna. Mesaje si SMS-URI NoapteBuna pentru iubit/a

Mesaje de Noapte Buna. Sms de Noapte Buna. Mesaje si SMS-URI Noapte Buna pentru iubit/a

Mesaje Noapte Buna. SMS Noate Buna. Msj de Noapte buna pt iubit sau iubita mea.

Sunt persoane ce se nasc pentru a visa sau a fi visate, eu sunt nascut pentru a visa si tu pentru a fi visul meu… Noapte buna,iubire mea

Si ingerii sunt gelosi pe mine ca dorm si te visez pe tine

Tu esti alintul meu de noapte buna, sarutul delicat al fulgilor de nea, mangaierea tandra a vantului de vara, esti tot ce am si voi pastra iubirea ta adanc ascunsa in inima mea.

AS VREA SA FIU UN PUISOR IN PATUL TAU SA MA STRECOR,CU UN SARUT SA TE TREZESC APOI SA TE INCALZESC SI LA URECHE SA-TI SOPTESC CAT DE MULT TE IUBESC.

ACUM CAND MII DE STELE ITI ZAMBESC,CAND NOAPTE IAR SE LASA,UN SOMN DULCE ITI DORESC SI UN INGERAS SA TE PAZEASCA...NOAPTE BUNA,TE IUBESC DE LA MINE PT O IUBIRE ASCUNSA

Privesc catre cer si rog o stea sa te sarute in locul meu, luna sa iti vegheze somnul, iar ingerii sa-ti indulceasca visele! Noapte buna!

Intr-o noapte intunecata,cand vei merge sa te culci,am sa vin la tine-n vis,sa-ti sarut buzele dulci!Sa nu inchizi fereastra ca poate vin in seara asta:Ce zici??

Iti trimit pe-un colt de luna,somn usor si noapte buna. Si pe cea mai mare stea,multi pupici din partea mea…

Acum eu vreau sa dorm uitete in telefonul tau si vei vedea inima mea batand si vei sti ca te iubesc noapte buna

Aseara mi am trimis ingerul sa te vegheze in timp ce dormi, dar a venit mai devreme. L-am intrebat de ce si mi a spus k un inger nu poate pazi un alt inger.noapte buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu