MESAJE DE FLORII. SMS URARI SI FELICITARI PT DUMINICA FLORIILOR

MESAJE DE FLORII. SMS URARI SI FELICITARI PT DUMINICA FLORIILOR

Mesaje de Florii. SMS-URI Florii. Urari de Duminica Floriilor. Felicitari frumoase de Florii. Mesaje pentru cei care au numele de Florii, Florin, Florica, Floricica,Florina,

- Florii alese si zile senine, saptamana patimilor sa te tina in leagan de flori si lumina curata Dumnezeiasca... La Multi Ani!

- La multi ani, la multa fericire, la multa iubire, la mult noroc si la multe dorinte implinite… toate pentru floarea mea speciala, care esti TU!

- Iubito, astazi am sa te imbrac cu flori si ai sa vezi ca dintre toate cea mai frumoasa esti TU!

- Azi uita cine esti si trezeste-te la viata odata cu natura! Fii un fluture zglobiu si aseaza-te pe prima floare a puritatii!

- De ziua ta frumoasa floare sa zambesti, sa spui ce vrei, sa razi cu gura pana la urechi, sa iubesti, sa le spui celor dragi ca ii iubesti, sa fii fericita si implinita. La Multi Ani !

- Fie ca inima si sufletul tau sa se deschida precum florile de primavara si sa primeasca in ele toata bucuria si fericirea. La Multi Ani !

- La multi ani, sanatate si fericire ! Sa ciocnim un paharel, celebrand un “Floricel”.

- Sarbatoarea Floriilor si primavara trezeste in noi dorinta de a fi implinite, de a avea parte, in fiecare zi, de clipe de iubire, momente de fericire, vorbe dulci, zambete si bucurii! Pupici primavaratici si La Multi Ani !

- Adevarata frumusete vine din suflet si incalzeste lumea cu bunatatea, onestitatea si compasiunea ei. Esti o persoana cu adevarat speciala si iti urez sa ai parte de o zi minunata.

- Azi de Florii iti urez ca ani frumosi sa-ti vina-n cale! Sanatate si La Multi Ani !

- Ce bine ca e ziua ta azi, pentru ca am o scuza ca sa iti spun din nou cat de mult Te iubesc! … si sa iti urez La Multi Ani !

- Cele mai calde ganduri si urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri. Sa fii iubita si fericita in fiecare moment al vietii tale. La Multi Ani !

- Cine poate spune ca nu am cea mai frumoasa floare langa mine? Chiar si florile palesc in fata frumusetii sufletului tau! Sa fii sanatoasa si fericita!

- Un buchet de flori, pentru o persoana mai speciala decat toate florile! Esti floarea mea!

-Tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste, un mesaj pentru Floarea mea, de la cel ce te iubeste!

- Totul pe lume se schimba… doar florile se deschid in fiecare primavara… Pentru ca esti minunata, toate florile din lume iti ureaza La multi ani!

- Cu ocazia aniversari tale eu iti urez multa,multa sanatate,fericire.dragoste sa iubesti asa cum stii tu mai frumos.

- In drumul tau spre implinire imi doresc ca aceasta primavara sa fie dirijorul potrivit, sa te faca sa zambesti mai sincer, sa gandesti mai pur si sa iubesti cu mai multa daruire si pasiune. La Multi Ani de Florii!

- Incepe prin a te iubi pe tine insuti, pentru ca atunci cand vei avea prea multa iubire in cupa vietii vei fi dispusa sa o imparti si celorlati si asta va face fiecare zi mai minunata. La Multi Ani !

- Invata sa asculti florile, sa le admiri frumusetea, dar mai ales invata sa le protejezi, sa le hranesti cu dragoste si bucurie. La Multi Ani !

- Iubito, astazi am sa te imbrac cu flori si ai sa vezi ca dintre toate cea mai frumoasa esti TU ! La Multi Ani !

- Aceasta zi este dedicata celui mai frumos lucru din lume…unei flori. La multi ani!

- Pentru ca m-ai iubit cu gingasia unui ghiocel, pasiunea unui trandafir si caldura unei flori de camp, iti multumesc de ziua ta. O primavara frumoasa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu