MESAJE DE DRAGOSTE SMS DRAGOSTE PENTRU PERSOANA IUBITA...

MESAJE DE DRAGOSTE: SMS DRAGOSTE PENTRU PERSOANA IUBITA EL SAU EA

Oare ti-am furat inima sau ti-am inlocuit-o pe cea veche cu alta noua pe care nu o mai cunosti? Oare sunt eu chiar atat de minunat sau inima ta ce-a noua te minte pentru mine? Oare ma asculti cand iti spun ca nu mai conteaza nimic inafara de un singur lucru: inima mea te iubeste

Fluturi traiesc doar o zi pe pamant ... as vrea sa ma fi nascut fluture sa petrec aceea zi alaturi de tine, ca mai apoi sa mor si sa ma inalt la cer, sa le spun si celor de acolo ca si pe pamant exista raiul in baratele tale

Cine sunt eu? Poate sunt doar un baiat prea timid ca sa-ndrazneasca a-ti vorbi, sau poate sunt ingerul tau pazitor care s-a-ndragostit de tine. Poate vei putea afla cine sunt sau poate nu...dar oricum esti iubita!

Mi-as dori sa fiu raza de soare sa te pot privi mereu in ochi, sa iu o picatura de ploaie care sa cada pe buzele tale sa te pot saruta macar pentru o clpia si apoi sa ma preling pe coarda sensibila a inimii care se numeste DRAGOSTE !

Inima de dor se rupe cand la tine ma gandesc si tot mereu ma indeamna sa iti spun ca te iubesc!

La ce foloseste frumusetea fara inteligenta, banii fara fericire, zambetul fara sentimente, viata fara tine?

O persoana pe care o iubesti reprezinta o extensie a ta. Fara ea nu esti complet, asa ca te rog sa ai grija de tine pentru ca nu vreau sa pierd o parte din mine.

Daca ma urasti trage in mine cu arcul, dar ai grija sa nu ma nimeresti in inima pentru ca acolo te afli tu.

Cineva a intrebnat ce ii face pe oameni fericiti. Unii au raspuns ca bogatia, altii - celebritatea. Ma gandeam la asta atunci cand am primut SMS-ul de la tine. Am zambit si am raspuns ca pe mine asta ma face fericit.

Ochii tai sunt facuti sa cucereasca, trupul tau e facut trezeasca dorintele, toata fiinta ta e incantatoare si eu sunt cel mai norocos barbat, caci sunt iubit de tine.

Daca iubesti un pe o persoana, pentru ca acea persoana te iubeste, iar tu incepi sa nu o mai placi si ca iubesti pe alta persoana,nu te intoarce la acea persoana care nu o mai iubesti,ci apreciaza pe cine iubesti.

As vrea sa fiu un nor, sa ma transform in ploaie, pe trupul tau s-ajung siroaie. De cate ori ma vei privi de-atatea ori sa-ti pot sopti "iubeste-ma, te pot iubi.."

Traieste astfel incat sa nu faci pe nimeni sa sufere, iar daca nu poti dobandi FERICIREA decat intristand inima cuiva atunci mai bine renunta la fericire.

Dragostea sau Iubirea este un giuvaer de mare pret, dat in dar fiecarei fiinte umane. Daca l-ai pierdut, viata ta nu mai are nici un sens...

Mesaje de dragoste.Sms si texte de iubire. Cele mai frumoase sms do mesaje de dragoste pentru iubita sau iubitul meu. Mesaje de dragoste pt iubita mea. SMS de iubire pentru iubitul meu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu