Statusuri de 8 Martie. Status-uri de Ziua Femeii, pentru Mama

Statusuri de 8 Martie. Status-uri de Ziua Femeii, pentru Mama

Daca vezi ca soarele-ti rade prin par, daca simti miros de ghiocei, daca auzi ciripit de pasarele, atunci inseamna ca traiesti o noua primavara…cu mult mai frumoasa decat precedentele!!

La multi ani, mamica mea. Sa fi fericita si sa te iubesca toata lumea cum o face puiul tau.

Unei singure fiinte din viata mea ii datorez tot ceea ce eu am si ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat nastere, m-a crescut si m-a invatat sa iubesc. Nu exista cuvinte care sa o descrie! Te iubesc, mama!

Vreau sa te fac fericita, esti dragostea mea, Te Iubesc cum iarba iubeste apa, cum frunzele iubesc razele soarelui, tu esti tot ce imi doresc, tot ce inseamna fericire pentru mine.

Primavara… anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca!
Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni.

Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni..si fie ca primavara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale.Va doresc un 8 Martie cat mai frumos.

Sarbatorita si vesnic iubita, / asa te vreau, ca-n gandurile mele, / sa imi inspiri femeie, parfumul fericirii, ca ghiocelul, parfumul primaverii!

Odata cu venirea primaverii, ai venit tu… a rasarit primul ghiocel si cu el dragostea mea pentru tine… ti-am daruit un buchet de flori si tu mi-ai daruit dragostea ta… si de atunci in sufletul meu e intotdeauna primavara… pentru ca acolo esti tu… tu esti primavara sufletului meu. Te iubesc.

Aduci primavara in sufletul meu si sarutari pe buze, in jurul nostru e lumina pentru ca ne iubim!

Martisorul: Din lacrima alba a fulgilor de nea si rosul aprins din inima mea, am impletit un martisor pe care ti-l trimit cadou!

Esti probabil motivul pentru care ma trezesc in fiecare dimineata, motivul pentru care zambesc (aparent fara motiv) si motivul pentru care viata imi pare mai usoara. Aduci culoare vietii mele, tu esti cea care faci ca viata sa para fara griji si faci sa-mi dispara toate gandurile rele. Si pentru toate astea te iubesc!

Azi uita cine esti si trezeste-te la viata o data cu natura. Fii un fluture zglobiu si aseaza-te pe prima floare a puritatii. Ziua sa-ti fie mai senina ca infinitul. La multi ani, floare a primaverii!

Pisoiasul a sosit / Martisor mi-a daruit / Trandafirul rosu foc / Iti va aduce noroc

Pentru ca florile infloresc / In fiecare primavara, / Pentru ca suntem tineri / Si iubim prietenia / In numele ei/ Si a tot ce-i frumos, / Eu iti doresc fericirea!

Pe aripi de primavara, 8 Martie lin coboara… Si in a lui privire va aduce mult noroc si fericire.

Sarbatorita vesnic si iubita, asa te vreau, ca-n gandurile mele sa imi inspiri femeie, parfumul fericirii,
ca ghiocelul, parfumul primaverii.

De 8 Martie senin, / Intr-un cadru anonim / Primavara a sosit / In al iernii asfintit. / Primavara-n suflet va doreste

S-ar putea sa-ti placa: statusuri de 8 martie de ziua femeii, statusuri pentru mama, statusu-ri pentru iubirea/prietena mea de 8 martie, statusuri de mess de 8 martie, statusuri de yahoo mesenger de 8 martie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu