Mesaje, sms si felicitari de dragoste pentru Dragobete

Mesaje, sms si felicitari de dragoste pentru Dragobete

Fiecare apus aduce o amintire... Fiecare rasarit aduce o speranta... Intre apus si rasarit sunt ore fara viata... Sunt orele in care esti departe de mine.

Hai sa impartim lumea: marea tie si valurile mie, cerul tie si stelele mie, soarele tie si lumina mie, dar mai bine....totul tie si tu mie!!!

Am doi ochi care vor sa te vada, am doua maini ce vor sa te imbratiseze, am doua buze ce vor sa te sarute, dar am o singura inima ce bate numai pentru tine!!!

Anul acesta m-am gandit sa petrecem ziua de Sf. Valentin intr-un mod curat si sanatos. Hai sa ne intalnim sub dus !

Nu caut astazi declaratii de dragoste, ele se citesc in tot ce faci cand esti cu mine. Cu multa dragoste…

Sa iubesti inseamna sa traiesti prin celalalt, sa simti nevoia de a-i povesti, de a-i cere un sfat, de a-i darui. Sa iubesti inseamna sa te completezi prin celalalt. Happy Valentine’s Day !

Te iubesc nu doar pentru ceea ce esti, ci si pentru ceea ce sunt eu, atunci când sunt cu tine…

Te iubesc pentru ca mi-ai facut mai mult bine decat orice convingere si m-ai fericit mai mult decat oricare soarta.

Aceasta zi a stans in ea un intreg anotimp de dragoste. Opreste-te din drumul tau grabit, intoarce-ti privirea inapoi si aminteste-ti cat de mult TE IUBESC !

Cu ocazia acestei zile superbe de Valentine’s Day iti daruiesc inima mea cu conditia sa ai grija de ea si sa o iubesti asa cum e. La multi ani si multe sarutari!

Toate zilele sunt nopti pana te vad, iar noptile stralucesc ca zilele cand te visez…

Te iubesc! Oricat de simplu, pe atat de complicat, sper ca indata ce-ai vazut mesajul, ai inchis ochii si in gandul tau m-ai sarutat.

Fie ca Dragobetele sa va ocroteasca dragostea!

Sa iubesti fara conditii, sa vorbesti fara intentii ascunse, sa daruiesti fara motive, sa tii la cineva fara explicatii, e inima adevaratei prietenii!

Sa iubesti inseamna sa traiesti prin celalalt, sa simti nevoia de a-i povesti, de a-i cere un sfat, de a-i darui. Sa iubesti inseamna sa te completezi prin celalalt.

Dragostea mea pentru tine este ca un cer senin dupa o dimineata innorata, ca roua in zori de zi, ca razele soarelui de primavara, ca florile din luna mai, vocea ta imi aduce bucurie in suflet si gandul la tine liniste. Te iubesc!

E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor, e Dragobetele!

Iubirea ta e singurul gand pentru care exist. Nu uita ca pentru tine traiesc. Si stii de ce? Doar ca sa te iubesc.

Daca ai fi o floare eu as fi vantul, ploaia si lumina. Daca ai fi o stea eu as fi noaptea eterna. Daca ai fi ocean eu as fi plaja marginita de gandurile tale. Numai pentru a fi impreuna, pentru totdeauna. Te iubesc!

Si daca doua inimi singuratice si-au dat pentru prima oara ‘mana’ pt a forma ceva atat de frumos, numit DRAGOSTE, atunci Cupidon si-a indeplinit menirea!

Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta…

Nu putem merge departe in prietenie daca nu suntem dispusi sa ne iertam unii altora micile defecte…

Daca imi pierd buzele te sarut cu ochii, daca-mi pierd ochii te sarut cu inima, daca-mi pierd inima o gasesc sigur la tine. La Multi ani de Dragobete!

Ma faci fericit si cred ca tie iti datorez bucuria de viata, imi umpli viata de un sentiment de bine, de un sentiment ca toate lucrurile sunt asa cum trebuie sa fie. Te iubesc raza mea de soare!

Nu am de gand sa iti spun ca te iubesc, daca asta astepti de Ziua Indragostitilor, dar voi face tot posibilul sa iti demonstrez ca esti cea mai iubita persoana din lume! Te sarut si te imbratisez de Ziua indragostitilor !

As vrea sa fiu o stea… o stea cazatoare, sa cad in inima ta si sa nu mai pot pleca. Te iubesc!

S-ar putea sa-ti placa: mesaje de dragobete, sms de dragobete, sms-uri de dragobete, urari de dragobete, mesaje de dragoste pt dragobete, mesaje de dragobete pentru prietena mea, mesaje de dragobete pentru el/ea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu