Mesaje si sms de Paste 2012. Urari si felicitari de Pastele Ortodox2012.

Mesaje si sms de Paste 2012. Urari si felicitari de Pastele Ortodox 2012.

Aici puteti gasi: Mesaje de Paste. SMS de Paste. Mesaje noi de Paste 2012. Urari de Paste. Felicitari de Pastele Ortodox 2012.

Mireasma Sarbatorilor Pascale sa fie un moment unic de intoarcere spre pietate, armonie, speranta...

Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre bucurandu-va de minumea Invierii Domnului nostru Iisus Hristos!

Acum, cand Pastele se apropie cu repeziciune iti doresc: pace in suflet, bucurie fara margini, sanatate cat cuprinde, credinta in bine!

Iubeste si iarta El ne-a invatat. Crede si uita tot ce-ai indurat. El e lumina, El ne-a creat. Sa nu uitam ca El ne-a salvat. Hristos a Inviat! Paste fericit!

Invierea Domnului sa va sporeasca sanatatea si belsugul, sa va implineasca gandurile si sperantele.

Iisus sa iti ierte pacatele, lacrimile Maicii Domnului sa iti spele necazul din suflet, lumina Invierii sa iti readuca speranta. Hristos a inviat!

Paste mielul fericit, oul sade inrosit, de rusine s-o scumpit, iar iubitul iepuroi sa v-aduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate.

Invierea Domnului sa iti aduca in suflet bucurie si iubire. Paste fericit, alaturi de cei dragi!

Lumina Sfintei Invieri sa iti aduca bucurie, iubire si o minune care sa iti schimbe viata in cel mai frumos mod posibil!

Sfanta sarbatoare de Paste este un moment in care dragostea, pacea si seninatatea se unesc in numele Domnului. Hristos a inviat!

Sfinele sarbatori sa va aduca numai ganduri senine, lumina in suflet si multe bucurii alaturi de cei dragi. Paste fericit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu