Mesaje de dragobete.

Mesaje de dragobete.

Mesaje de dragoste pentru dragobete. Mesaje pentru cei indragostiti, iubit/iubita

A iubi pe cineva e totul! Dragostea te face sa treci peste orice obstacol ce ti se pune in cale. Cand IUBESTI inseamna ca traesti!

Daca as fii o pasare ti-as da glasul meu,daca as fii o floare ti-as da parfumul meu, daca as fii o albina ti-as da mierea mea dar nu sunt decat un om si iti dau dragostea mea!

Lasa-ma sa gresesc, sa ne certam, sa ma poti ierta, iar impacarea sa fie mai dulce decat mierea. Te vreau numai pentru mine acum si pentru totdeauna.

Nimeni nu-mi poate fura zambetul care-mi apare cand ma gandesc la tine. Si nimeni nu-mi poate fura inima, pentru ca ea deja iti apartine. Te iubesc mai mult decat orice!

Nu stiu cui sa multumesc ca mi te-a scos in cale, dar a facut cel mai nobil lucru… Ti-am spus ca te iubesc? Ma bucur ca exista zile ca Dragobetele, sa pot striga lumii intregi ca sunt indragostita.

De Dragobete vreau sa iti spun ca iubesc motivele pe care mi le dai in fiecare zi pentru a te iubi: zambetul tau. Ochii tai, bunatatea ta, atentiile pe care mi le faci si modul in care imi inseninezi viata.

De Dragobete nu vreau decat sa iti spun ca dragostea adevarata nu are final fericit … pentru ca pur si simplu nu are final!

Fiecare apus aduce o amintire. Fiecare rasarit aduce o speranta… Intre apus si rasarit sunt ore fara viata… Sunt orele in care esti departe de mine!

Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta

O scoica de aur e inima Ta, iar perla iubirii se afla in ea, dar scoicile se spag de stancile reci, iar perla iubirii ramane pe veci!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu