Mesaje de Dragobete 2013. SMS-URI de Dragobete. Urari si Felicitari cuTexte frumoase de Dragobete

Mesaje de Dragobete 2013. SMS-URI de Dragobete. Urari si Felicitari cu Texte frumoase de Dragobete

Azi se sarbatoreste Dragobetele 2013. De Dragobete se saruta fetele, asta-i clar!

Daca vrei sa-i dai si tu o gurita sau sa primnesti o sarutare pe cinste, trimetei prietenei tale  un mesaj de dragobete, sms de dragobete 2013.

Unde esti iubire sa ma atingi unde ma doare sa ma saruti sa-mi treaca sa te ating sa plang pe umarul tau unde esti cand am atata nevoie de tine?

Nu dispretui lucrurile mici; o lumanare poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata Soarele: sa lumineze... noaptea! Ai aparut in viata mea atunci cand nu credeam ca voi mai gasi vreodata iubirea! Mi-ai luminat sufletul si am facut, impreuna, din noapte, zi! Te iubesc!

Te iubesc nu numai pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt eu cand sunt langa tine.

Un duh mi-a promis 2 dorinte. Eu i-am spus ca nu vreau 2ci una singura: Mi-as dori sa te vad zilnic!

Ma urc pe dealul visurilor mele si acolo te gasesc pe tine. Stiu ca nimic nu impresoara linistea diminetilor sau bucuria reinvierii naturii mai mult decat o clipa de fericire alaturi de tine. Esti fericirea vietii mele!

Faci parte din viata mea si vreau sa imbatranim impreuna si sa povestim pana la adanci batraneti, pana in ultima clipa

Buzele tale par sa se simta singure si ma gandeam sa le aduc si pe ale mele sa le tina companie.

Daca imi pierd buzele te sarut cu ochii, daca-mi pierd ochii te sarut cu inima, daca-mi pierd inima o gasesc sigur la tine.

Nu am nevoie de o zi anume ca sa-mi deschid inima, nu am nevoie de soare ca sa-ti vad zambetul, nu am nevoie de luna ca sa fiu fericita … esti de ajuns tu!

Nu stiu cui sa multumesc ca mi te-a scos in cale, dar a facut cel mai nobil lucru… Ti-am spus ca te iubesc? Ma bucur ca exista zile ca Dragobetele, sa pot striga lumii intregi ca sunt indragostita.

Sunt un milion de stele si un milion de vise, tu esti singura mea stea si singurul meu vis! Te iubesc! Un Dragobete fericit!

Dragostea mea pentru tine creste cu fiecare zi. Cate o floare pentru fiecare an in care mi-ai luminat viata. Sper ca ele sa incalzeasca camera si inima ta. Te imbratisez cu multa dragoste si dor. Felicitari!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu