Mesaje de 8 Martie Ziua Femeii SMS si Felicitari

Mesaje de 8 Martie Ziua Femeii, SMS si felicitari pentru mama, iubita sau sora

Mesaje de 8 Martie pentru Mama. Sms de 8 Martie pentru Ziua femeii. Urari si felicitari de 8 Martie 2012

Mama - cel dintai cuvant, cel mai dulce zambet, cel mai sincer suflet, cel din urma vis. Cea mai dulce voce, cea mai grea durere, cea mai mandra floare, cea mai scumpa carte.

Mama - lacrima tarzie, vesnica icoana, inger de-naltare, candela aprinsa!Candela a vietii, care nu se stinge, care lumineaza si pe veci vegheaza!

Dintre toate bucuriile vietii, cele mari si cele mici, dragostea si tandretea unei mame/femei nu se compara cu nimic.

Primavara… anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca!

Tu, mamico draga, ne indrumi pasii si ne sprijini sa mergem pe drumul drept.Noi iti multumim si te iubim.La multi ani!

De 8 martie iti uram o primavara frumoasa, cu soare, fericire si toata dragostea noastra prinsa intr-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primaveri!

Cand ma uit afara, vad doar vant si ploi. Cand ma uit la cer, e mereu innorat si cenusiu. Dar cand ma uit la tine stiu ca va veni timp frumos, pentru ca tu esti soarele si primavara mea.

M-ai vazut razand, m-ai vazut plangand si ai fost intotdeauna langa mine. Iti multumesc, iubita mea!

Fie ca sufletul sa straluceasca ca soarele de pe cer,si inima sati arda ca o flacara fierbinte.Fie ca aceasta zi minunata de 8 martie sati aduca multa fericire,dragoste si pace si bucurii.

Prima data cand am deschis ochii, te-am vazut pe tine MAMA. Acum ca m-ai crescut sunt fericita ca mi-ai dat viata si vreau sa iti multumesc! Te iubesc si iti urez un sincer LA MULTI ANI, MAMA!!!!

Femeie esti si asata spune totul, frumosul esti si iata frumusetea,continuetate esti si iata viata,pastreaza acest chip caci el te reprezinta.Si ai parte de iubire si restul vine de la sine cu 8 martie!

Pentru toate mamele din Romania, bogate si mai putin bogate, cu cariera sau gospodine, tinere sau cu ghiocei la tample, le urez o imensitate de cer albastru si fericire de la toti cei pe care ii iubesc!

Iti urez o zi a femeii in care sa te bucuri de fiecare raza de soare si de fiecare pata de verdeata si… de dragostea mea neconditionata. La Multi Ani!

De 8 martie iti uram o primavara frumoasa, cu soare, fericire si toata dragostea noastra prinsa intr-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primaveri!

De 8 martie iubito iti doresc sa fii mereu verde si tinara ca bradul, mindra ca stejarul, sa vezi totul roz shi noptile sa-ti fie albe.Te iubesc

S-ar pute sa-ti placa: mesaje de 8 martie, mesaje frumoase de 8 martie, mesaje de 8 martie pentru invatatoare, mesaje de dragoste, mesaje de iubire, mesaje de 8 martie pentru mama, mesaje de 8 martie ziua femeii, cele mai frumoase mesaje de 8 martie, mesaje de 8 martie pentru bunica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu