Citate de dragoste pentru Valentine's Day - Ziua indragostitilor

Citate de dragoste pentru Valentine's Day - Ziua indragostitilor

“Suntem modelati si determinati de ceea ce iubim.” ( Johann Wolfgang von Goethe )

citate despre dragoste si prietenie“Sa daruiesti totul, sa sacrifici totul fara speranta de rasplata; asta inseamna iubire. “( Albert Camus )

citate despre dragoste si prietenie“Sa iubim nebuneste tot ceea ce straluceste pe acest pamant, fiindca alta viata nu ne este cunoscuta.” (Euripide )

„Toate pasiunile sunt amagitoare; ele se feresc pe cat pot de ochii altora si se ascund de ele insele. „ (Joseph Athanase Paul Doumer)

„Pasiunile combat inertia si nepasarea care uzeaza pe om mai repede ca viciile.” (Joseph Athanase Paul Doumer)

„Pasiunea este fiinţa ce trăieşte din nevoile sale.” (Paul Valery)

citate despre dragoste si prietenie“Nimic din ceea ce este omenesc nu este suficient de bun pentru a fi iubit. Orice fiinţă umană decentă are însă o anumită capacitate de a iubi.” (George Bernard Shaw)

citate despre dragoste si prietenie“O dragoste mare inseamna ascutirea tuturor calitatilor si simtamintelor, o inspiratie continua; inseamna a purta poezia in inima, in viata. “(Balzac)

citate despre dragoste si prietenie“Inceputul iubirii este punctul in care incepem să sacrificăm in noi acele lucruri care se opun oricărui sacrificiu.” ( Vinet)

citate despre dragoste si prietenie“Amorul e un castel cladit pe iluzii. Orice vorba spusa mai cu putere il cutremura sau il darama. Tinerii trebuie sa urce in tacere aceste trepte, caci altfel sunt expusi sa-si ucida sufletul si fara el nu exista fericire.”(Vasile Conta)

citate despre dragoste si prietenie“O iubire generoasa isi are intotdeauna pregatit testamentul. “( Pablo Neruda)

citate despre dragoste si prietenie“Te iubesc fara sa stiu cum sau cand sau de unde. Te iubesc pur si simplu, fara complexitati sau mandrie; te iubesc pentru ca nu stiu alta cale…” ( Pablo Neruda)

citate despre dragoste si prietenie“Iubirea adevarata infrunta lumea, e generoasa si mandra. Nicio placere in iubire nu se poate compara cu afisarea ei în fata oamenilor. Numai iubirea vinovata se ascunde. “( Liviu Rebreanu)

citate despre dragoste si prietenie“Iubirea absoluta e rara si e periculos sa ne lasam calauziti de fantoma ei, pentru ca jertfim fericirile posibile ce ne stau la indemana.” ( Mircea Florian)

citate despre dragoste si prietenie“Dragostea înfrumuseţează toate ideile şi justifică toate obrăzniciile.”(George Bernard Shaw)


„Pasiunea este mărturia entuziasmului pe care îl trezeşte un anumit ţel, precum şi revolta împotriva împrejurărilor vitrege exterioare care împresoară acest ţel.” (Dostoievski)

„Pasiunile sunt vânturile care umflă pânzele corabiei; uneori o scufundă, dar fără ele corabia n-ar putea merge.” (Voltaire)

„Pasiunea este presentimetul iubirii si al infinitului ei, dupa care asipra orice suflet sensibil; e o speranta ce poate fi inselata.” (Balzac)

„Pasiunea este o febră a minţii care ne lasă istoviţi.” (William Pen)


S-ar putea sa-ti placa: citate de dragoste de valentines day, citate de ziua indragostitilor, citate de iubire de valentines day, citate pentru valentines day in limba romana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu